Peter Thomas Roth 24K Goldluksuzna učvrstitvena maska za obraz z učinkom liftinga

Peter Thomas Roth 24K Gold luksuzna učvrstitvena maska za obraz z učinkom liftinga
Peter Thomas Roth 24K Gold luksuzna učvrstitvena maska za obraz z učinkom liftinga
150 ml

Koda: PTR0002 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Peter Thomas Roth 24K Gold
Lastnosti

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.

Lastnosti

Učinek
lifting in učvrstitev
Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.

Recenzija Peter Thomas Roth 24K Gold