Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox

čistilna pena za obraz

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox čistilna pena za obraz
Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox čistilna pena za obraz
Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox čistilna pena za obraz
Brezplačna dostava
45,00
Popust 34%
200 ml
29,90

Koda: PTR0029 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox
200 ml | 29,90

Opis kozmetike Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox

Čistilna pena Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox popolnoma odstrani umazanijo z vašega obraza. Kremasta penasta tekstura pomaga do prijetnega občutka po vsakodnevni negi obraza.

Lastnosti:

  • nežno umiva in čisti cel obraz
  • blaži občutek na koži in jo mehča
  • osvetljuje in osvežuje
  • kožo dela voljno in prožno

Sestava:

  • brez alkohola

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.