Peter Thomas Roth Cucumber De-Toxvlažilna gel maska za oči

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox vlažilna gel maska za oči
Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox vlažilna gel maska za oči
30 Pairs 30 kos

Koda: PTR0054 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox
Lastnosti

Maska za oči Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost.

Lastnosti:

  • gladi linije in zmanjšuje drobne gubice

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči.

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
proti staranju, proti temnim kolobarjem, Vlaženje

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.

Recenzija Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox