Peter Thomas Roth Mask-A-Holicset mask za obraz limitirana edicija

Peter Thomas Roth Mask-A-Holic set mask za obraz limitirana edicija
Peter Thomas Roth Mask-A-Holic set mask za obraz limitirana edicija
MEET YOUR MASK 6 kos

Koda: PTR0070 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Irish Moor Mud Purifying Black Mask 14 ml + Enzymatic Dermal Resurfacer Pumpkin Enzyme Mask 14 ml + Extreme De-Tox Hydrator Cucumber Gel Mask 14 ml + Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask 14 ml + 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Mask 14 ml + Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask 14 ml

 

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Peter Thomas Roth Mask-A-Holic
Lastnosti

Maska za obraz Peter Thomas Roth Mask-A-Holic bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži in intenzivno hrani
  • kožo čisti v globino
  • kožo pušča svilnato mehko na dotik
  • celovito lepša videz kože

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Aktivne snovi
aloja vera
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
lifting in učvrstitev, osvetljevanje, Vlaženje

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.

Recenzija Peter Thomas Roth Mask-A-Holic