Peter Thomas Roth Water Drench

vlažilna čistilna krema za obraz

Peter Thomas Roth Water Drench vlažilna čistilna krema za obraz
Peter Thomas Roth Water Drench vlažilna čistilna krema za obraz
Peter Thomas Roth Water Drench vlažilna čistilna krema za obraz
Brezplačna dostava
120 ml
32,90

Koda: PTR0072 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
Peter Thomas Roth Water Drench
120 ml | 32,90

Opis kozmetike Peter Thomas Roth Water Drench

Čistilna krema Peter Thomas Roth Water Drench z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • skrbno odstranjuje umazanijo
  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • preprečuje draženje in pomirja kožo
  • globinsko vlaži

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Peter Thomas RothPeter Thomas Roth je ustanovil istoimensko blagovno znamko za prefinjeno nego kože z jasnim ciljem. In to je kombinacija sestavin najvišje kakovosti v najbolj učinkovitih koncentracijah skupaj z napredno tehnologijo.

Petrova družina je bila lastnica zdravilišč na Madžarskem in tako je bila nega kože sestavni del njegove dediščine. Že preverjene in pomirjajoče rituale z blatom ter minerali, ki jih najdemo v madžarskih termalnih vrelcev, je združil s tehnologijo 21. stoletja in ustvaril nego, ki je prilagojena individualnim potrebam vsake kože.

Njegova strast za nego kože izhaja iz potrebe, da bi našel učinkovite izdelke zase. Sprva se je osredotočil na akne in z željo, da bi našel najboljše orodje za potrebno nego, je še naprej širil svoj portfelj. Danes lahko v ponudbi blagovne znamke Peter Thomas Roth najdete kompleksno paleto prefinjene kozmetike, ki vsebuje najbolj kakovostne izdelke za vsakodnevno nego od glave do peta.