Philips Essential Care BHD006/00 potovalni sušilec za lase z etuijem

Philips Essential Care BHD006/00 potovalni sušilec za lase z etuijem
Philips Essential Care BHD006/00 potovalni sušilec za lase z etuijem

Koda: PHI01846 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Philips Essential Care BHD006/00
Lastnosti

Odlično posušena pričeska, kjer koli že ste? Potovalni sušilec za lase Philips Essential Care lahko zahvaljujoč kompaktnim meram enostavno zapakirate v vsak kovček ali potovalno torbo. Kljub svoji majhnosti se lahko pohvali z odlično močjo in nego. Zahvaljujoč funkciji ThermoProtect pa vaše lase ščiti pred neželeno vročino.

Lastnosti:

 • odlično posuši lase, kjer koli in kadar koli
 • lase ščiti pred vročino
 • hladen zrak utrdi pričesko
 • tiho delovanje (za 20 % tišji v primerjavi z modelom HP4940) 

Tehnične specifikacije:

 • tri stopnje za nastavitev hitrosti in temperature
 • funkcija ThermoProtect za nastavitev optimalne temperature
 • dodan nastavek za usmerjeno sušenje za še boljšo pričesko
 • teža znaša samo 450 g – za udobna potovanja
 • zložljiv ročaj, ki zagotavlja kompaktnost
 • zanka za obešanje, praktičen potovalni etui
 • dvojna napetost, ki omogoča uporabo kjer koli po svetu

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Essential Care BHD006/00