PhilipsSonicare DiamondClean HX9312/04 sonična električna zobna ščetka s polnilnim kozarcem

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 sonična električna zobna ščetka s polnilnim kozarcem
Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 sonična električna zobna ščetka s polnilnim kozarcem
Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.
Poškodovana embalaža
185,49
sonična električna zobna ščetka s polnilnim kozarcem
Koda: PHI01986 | Več kot 5 kosov na zalogi

Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.

1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04
Lastnosti

Tudi zobna ščetka lahko navdušuje tako zaradi izjemnih rezultatov kot zaradi svojega dizajna. Sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Rose Gold HX9312/04 predstavlja stilski pripomoček za vašo ustno higieno, ki bo poskrbel za popolno čistočo vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in površinske madeže ter pomaga izboljševati stanje dlesni. Rezultat so zobje, ki so bolj zdravi, lepi in beli.

Sonično zobno ščetko Philips DiamondClean dopolnjuje prestižni potovalni etui s funkcijo polnjenja ter eleganten polnilni kozarec. Uporabili ga boste lahko tudi za izpiranje ust, poleg tega pa bo postal stilska dekoracija vaše kopalnice.

Lastnosti:

 • odstrani do 7-krat več zobnih oblog kot navadna ščetka
 • v enem samem tednu vam bo pomagala doseči kar 2-krat bolj bele zobe
 • čisti tudi linije dlesni in tako v dveh tednih vidno izboljša njihovo stanje
 • s pomočjo poševnega vratu čisti tudi slabo dostopna mesta, kot so stranski zobje
 • primerna za vsakodnevno nego problematičnih dlesni
 • uporabljate jo lahko tudi za zobe z zobnim aparatom, zalivkami, luskami in kronami.
 • polnilni kozarec je namenjen tudi izpiranju ust po čiščenju

Tehnične specifikacije:

 • do 62.000 nežnih potez na minuto
 • pet različnih načinov čiščenja za popolno zobno higieno
 • časovnik SmarTimer – odšteva skupni čas ščetkanja
 • časovnik QuadPacer – opozarja na čas čiščenja v vsakem delu ust
 • polnilna baterija – do 3 tedne delovanja z eno napolnitvijo

Dodatki:

 • Dve glavi ščetke DiamondClean – standardna, kompaktna
 • potovalni polnilni etui z USB-jem
 • polnilni kozarec

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04