Philips Sonicare EasyClean HX6511/50sonična električna zobna ščetka

1×
Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 sonična električna zobna ščetka
Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 sonična električna zobna ščetka
Brezplačna dostava
sonična električna zobna ščetka
60,75

Koda: PHI0962 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare EasyClean HX6511/50
Lastnosti

Ali se pripravljate, da klasično zobno ščetko zamenjate z električno? Potem je za vas sonična ščetka Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 prava izbira. Po zaslugi programa EasyStart namreč v 14 dneh intenzivnost čiščenja postopoma poveča, vi pa se nanjo lahko postopoma navadite.

Električna ščetka Philips EasyClean z zob odstranjuje kar za 100 % več oblog kot navadna ščetka, čisti medzobne prostore in linije dlesni, za vidno bolj sijoč nasmeh pa tudi odstranjuje madeže na zobeh. Poleg tega je opremljena s časovnikoma QuadPacer in SmarTimer, ki vam pomagata, da upoštevate optimalen čas čiščenja vsakega dela ustne votline.

Lastnosti:

 • odstranjuje do 2× več zobnih oblog kot navadna ročna ščetka
 • učinkovito čisti tudi linije dlesni in medzobne prostore
 • odstranjuje površinske madeže in prispeva k belejšim zobem
 • preprečuje nastanek kariesa in pomaga izboljševati stanje dlesni
 • primerna tudi za zobe z zobnim aparatom, zalivkami, kronami in luskami
 • idealna izbira za uporabnike, ki električno ščetko uporabljajo prvič

Tehnične specifikacije:

 • 1 način čiščenja (Clean)
 • program EasyStart za postopno navajanje na ščetko
 • merilnik časa SmarTimer – odšteva 2minutni interval ščetkanja
 • merilnik časa QuadPacer – opozarja na čas čiščenja v vsakem delu ust
 • polnilna baterija – do 2 tedna delovanja z 1 popolno napolnitvijo

Dodatki:

 • 1 glava ščetke C1 ProResults
 • polnilec

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare EasyClean HX6511/50