Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33nadomestne glave za zobno ščetko

1×
Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
HX6034/33 4 kos
25,20

Koda: PHI1492 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33

Nadomestna glava za zobno ščetko Philips Sonicare For Kids Compact HX6034/33 je posebej zasnovana za majhna otroška usta z rastočimi zobmi. Zato je primerna že za otroke od treh let starosti.

Glava ščetke ima zelo nežna vlaka z gumijastim premazom, ki zagotavljajo prijetnejši in varnejši način čiščenja. Hkrati popolnoma odstranijo zobne obloge in očistijo medzobne prostore. Nadomestna glava se enostavno namešča na telo ščetke s preprosto pričvrstitvijo in med čiščenjem trdno drži.

Lastnosti:

 • nežna vlakna zagotavljajo udobno in varno čiščenje
 • temeljito odstrani zobne obloge z otroških zob
 • z lahkoto prodre v medzobne prostore in vzdolž linije dlesni
 • podpira celovito zdravje zob in dlesni
 • čiščenje je priročno, hitro in zabavno
 • za otroke od 3 let

Tehnične specifikacije:

 • kompaktna velikost
 • srednje mehka vlakna z gumijastim premazom
 • zasnovano za popolno izrabo sonične tehnologije
 • modra vlakna z izgubo barve opozorijo na potrebno menjavo glave
 • združljiva z modeli ščetke HealthyWhite+ in for Kids
 • pakiranje vsebuje 4 kose

Kako uporabljati:
Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Zobe čistite najmanj 2-krat dnevno. Priporočena je menjava glave približno vsake 3 mesece.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare For Kids 3+ Compact HX6034/33