PhilipsSonicare For Kids 3+ HX6322/04 sonična električna zobna ščetka za otroke z Bluetooth povezavo

1×
Philips Sonicare For Kids 3+ HX6322/04 sonična električna zobna ščetka za otroke z Bluetooth povezavo
Philips Sonicare For Kids 3+ HX6322/04 sonična električna zobna ščetka za otroke z Bluetooth povezavo
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
59,99

Prihranite 10%
Aqua
53,99

Na zalogi | Koda: PHI1180
1
Pošta Slovenije - Dostava na dom
sreda 8. 12. 2021
Osebni prevzem
sreda 8. 12. 2021

Več zabave, boljše čiščenje! Priučite svojim otrokom zdrave navade in ohranjajte njihov interes pri čiščenju zob. Otroška sonična ščetka s funkcijo bluetooth Philips Sonicare For Kids HX6322/04 spremeni vsakodnevno dolgočasno dejavnost v zabavno igro. Združuje namreč interaktivno sonično tehnologijo z aplikacijo v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in tako ohranja interes otrok in jih motivira za boljše in daljše čiščenje zob.

Otroci preko električne ščetke Philips Sonicare usvojijo zdrave navade, čiščenje zobkov jih bo zabavalo, obenem pa bodo pri njem bolj samostojni. In vi kot starši boste imeli zaradi aplikacije odličen pregled nad tem, kako vašim malčkom gre. V pakiranju najdete tudi 8 nalepk, ki otroku omogočijo, da si izbere, kako bo njegova ščetka videti.

Lastnosti:

 • zobe očisti kar za 75 % bolj učinkovito kot ročna ščetka
 • zaradi interaktivne aplikacije povečuje zanimanje otrok za čiščenje zob
 • pomaga otrokom osvojiti pravilne navade nege zob
 • spremlja rezultate čiščenja in nagrajuje otroke za njihov napredek
 • shranjuje informacije za kar 20 predhodnih čiščenj
 • spremlja čas čiščenja in pomaga do optimalnih 2 minut
 • zamenljive nalepke omogočajo otrokom, da si izberejo dizajn ščetke

Tehnične specifikacije:

 • do 31 000 premikov na minuto
 • 2 načina čiščenja glede na starost otroka
 • tehnologija Bluetooth® združljiva s sistemoma iOS in Android
 • časovnik KidTimer – pomaga postopoma podaljševati čas čiščenja na 2 minuti
 • časovnik Quadpacer – spremlja čas čiščenja
 • polnilna baterija – do 3 tedne delovanja z 1 popolno napolnitvijo
 • gumirana glava za zaščito rastočih zobkov
 • tanka ergonomska oblika in gumiran ročaj za enostavno rokovanje

Dodatki:

 • telo ščetke Sonicare For Kids s tehnologijo Bluetooth
 • 2 glavi ščetke Sonicare For Kids (standardna in kompaktna velikost)
 • 8 nalepk za značilen videz
 • polnilec

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko
Vrsta ščetke
sonična

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.