Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07nadomestne glave za zobno ščetko

Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
6 kos
44,40

Koda: PHI1478 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
četrtek 26. 11. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07

Resnično kompleksno nego vaših zob zagotavljajo nadomestne glave za zobno ščetko Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07, ki jih lahko poljubno menjate glede na trenutne potrebe.

V kompletu boste našli glavo za popolno odstranjevanje zobnih oblog, glavo za intenzivno beljenje zob ter posebno glavo za občutljive dlesni. Pri vsakem tipu sta na voljo 2 kosa in vse glave so združljive s pametno ščetko Philips Sonicare.

Lastnosti:

 • do 10-krat bolje očisti zobe od običajnih ročnih ščetk
 • odstranjuje obloge in madeže z vseh strani zob, tudi iz medzobnih prostorov
 • nasmeh bo vidno bolj bel že po treh dneh uporabe
 • uravnava pritisk na zobe in tako zagotavlja resnično nežno čiščenje
 • prilagaja se obliki zob s pomočjo svoje prožnosti
 • nežno masira dlesni in podpira njihovo zdravje

Pakiranje vsebuje:

 • 2× glava Premium Plaque Defense – intenzivno odstranjuje zobne obloge
 • 2× glava Premium Gum Care – neguje občutljive dlesni
 • 2× glava Premium White – odstranjuje površinske madeže

Tehnične specifikacije:

 • tehnologija Philips Sonicare – prodre v medzobne prostore
  mehurčki za enostavnejše odstranjevanje zobnih oblog
 • srednje mehka vlakna in fleksibilni gumijasti boki
 • modre ščetine in svetlobna dioda signalizirajo potrebo po zamenjavi glave
 • možna sinhronizacija s pametno funkcijo BrushSync™
 • združljive z vsemi modeli ščetk Philips Sonicare od 3. generacije

Navodilo za uporabo:
Izberite tip glave, namestite jo na svojo ščetko in jo pritrdite. Za doseganje optimalnih rezultatov priporočamo, da glavo menjate približno vsake tri mesece.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare Premium Combination Standard HX9076/07