Philips Sonicare ProResults Standard HX6014/07nadomestne glave za zobno ščetko

Philips Sonicare ProResults Standard HX6014/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare ProResults Standard HX6014/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
HX6014/07 Standard 4 kos
25,20

Koda: PHI1489 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare ProResults Standard HX6014/07

Opis:
Nadomestna glava za zobno ščetko Philips Sonicare ProResults je namenjena zamenjavi obrabljenih glav na ščetki Sonicare. Nadomestna glava Sonicare ProResults je zasnovana za optimalne rezultate in je jamstvo za učinkovito čiščenje zob. Zahvaljujoč enostavnemu rokovanju doseže tudi težko dostopna mesta, majhna velikost glave ščetke vam bo pomagala, da se boste lahko osredotočili na ozke reže in na tista mesta, kamor običajna ščetka ne doseže.

Poseben dizajn glav Sonicare ProResults vam bo pomagal pri doseganju ozkih rež, medzobnih prostorov in težavnih mest v ustni votlini, kjer se lahko skrivajo obloge, madeži in ostanki hrane. Čiščenje zob bo tako učinkovito in temeljito. Privoščite si lepe, zdrave in popolnoma bele zobe!

Učinki:

 • temeljito očisti vaše zobe in dlesni
 • odstrani do 100 % več zobnih oblog
 • doseže tudi težko dostopna mesta
 • masira in prekrvavi dlesni
 • učinkovito beli zobe in odstranjuje barvne madeže
 • odstranjuje ostanke hrane iz medzobnih prostorov

Lastnosti:

 • glava se pritrjuje enostavno in ročaj se dobro čisti
 • ima poševne, radialno izrezane ščetine
 • ukrivljena površina pomaga pri ohranjanju stika z zobnimi ploskvami in površino dlesni
 • oblika ščetkine glave povečuje vibracijsko gibanje
 • posebna zasnova in natančna izdelava sta jamstvo visoke kakovosti glave

Uporaba:
Namestite nadomestno glavo na aparat in temeljito očistite zobe enega za drugim. Po uporabi glavo skrbno očistite.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare ProResults Standard HX6014/07