Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04sonična zobna ščetka

1×
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 sonična zobna ščetka
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 sonična zobna ščetka
Brezplačna dostava
HX6803/04
58,20

Koda: PHI01854 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04
Lastnosti

Uživajte med čiščenjem zob v vseh prednostih električne ščetke z zagotovilom najvišje prijaznosti. Sonična zobna ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04 zmore odstraniti do 7× več zobnih oblog kot klasična ročna ščetka, hkrati pa je do vaših zob in dlesni izjemno prijazna.

Sonična tehnologija ščetke uporablja frekvenco 62 000 gibov na minuto, po zaslugi katerih zobne obloge natančno odstranjuje. Med čiščenjem hkrati vbrizgava tekočino tudi v medzobne prostore, posebej zaobljena glava pa brez težav doseže tudi zadnje zobe. Praktičen senzor tlaka vas z nežnimi vibracijami opozori, kadar na zobe preveč pritiskate. Po zaslugi svoje izjemne prijaznosti je ščetka primerna tudi za uporabo z zobnim aparatom, vsadki, kronami ali luskami.

Lastnosti:

 • prijazno čisti zobe vključno z medzobnimi prostori
 • odstranjuje do 7× več zobnih oblog kot ročna ščetka
 • prispeva k zmanjšanju tveganja nastanka kariesa
 • pomaga izboljšati zdravje in kondicijo dlesni
 • varna za zobne vsadke in zobni aparat
 • omogoča čistiti zobe tudi v zadnjem delu ustne votline

Tehnične specifikacije:

 • 1 način čiščenja Clean + 2 intenzivnosti čiščenja
 • sonična tehnologija – frekvenca do 62 000 gibov na minuto
 • program Easy start – postopoma povečuje čistilno moč ščetke
  v prvih 14 dneh za vaše boljše prilagajanje
 • vgrajen tlačni senzor – opozori vas, kadar na zobe preveč pritiskate
 • časovnik Quadpacer – odšteva interval za enakomerno čiščenje vsakega dela ust
 • funkcija BrushSync – pravočasno opozori, da je glava ščetke obrabljena
 • časovnik Smartimer – odšteva priporočen čas čiščenja 2 minuti
 • litij-ionska baterija + kazalec stanja polnjenja
 • vzdržljivost baterije z 1 polnjenjem do 2 tedna

Kako uporabljati:
Ščetko navlažite in nanjo nanesite zobno pasto. Ščetko vstavite v usta in šele nato jo vklopite. Postopoma čistite vsak zob z vseh strani. Ščetka vas z zvočnim signalom opozori, da se premaknete na naslednji del ustne votline. Po čiščenju zob preostanek paste izpljunite in usta izplaknite z vodo. Glavo ščetke vsakič temeljito oplaknite pod tekočo vodo.

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6803/04