Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24 sonična zobna ščetka

1×
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 sonična zobna ščetka
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 sonična zobna ščetka
Brezplačna dostava
HX6836/24
77,90

Koda: PHI01792 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
torek 22. 6. 2021

Opis Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/24
Lastnosti

Pri negi ustne votline stavite na najnovejše tehnologije, ki vam pomagajo doseči zdrave zobe in bolj sijoč nasmeh. Sonična zobna ščetka Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 z vaših zob učinkovito odstrani neželene obloge, z dolgoročno uporabo pa podpira zdravje vaših dlesni.

Gosto posejana glava ščetke zobe čisti resnično natančno, skupaj s posebnim načinom White pa je idealna za odstranjevanje površinskih madežev. Samo v 1 tednu vam pomaga dobiti vidno bolj bele zobe. Vgrajen senzor ščetke vas tudi vedno opozori, kadar boste na zobe preveč pritiskali, časovnik Smartimer pa nadzoruje priporočen čas čiščenja.

Lastnosti:

 • le v 1 tednu čiščenje vidno bolj beli zobje
 • odstranjuje površinske madeže na zobeh od hrane, pijače ali kajenja
 • pomaga preprečevati nastajanje kariesa
 • z zob učinkovito odstranjuje zobne obloge
 • prispeva k izboljšanju zdravja dlesni
 • primerna tudi za zobe z zobnim aparatom, zalivkami, kronami in luskami

Tehnične specifikacije:

 • 62 000 premikov na minuto
 • način White – odstranjuje površinske madeže
 • način Clean – zagotavlja odlično čiščenje
 • časovnik Smartimer – odšteva 2 minuti
 • tlačni senzor – zagotavlja pravilnost uporabe
 • časovnik Quadpacer – zagotavlja enakomernost čiščenja
 • funkcija BrushSync™ – zaznava obrabo glave
 • litij-ionska baterija + kazalec stanja polnjenja
 • vzdržljivost napolnjene baterije do 2 tedna

Dodatki:

 • 1 glava ščetke W2 Optimal White
 • polnilec

Kako uporabljati:
Ščetko navlažite in nanjo nanesite zobno pasto. Izberite intenzivnost čiščenja in ščetko vstavite v usta. Postopoma čistite vsak zob z vseh strani. Ščetka vas z zvočnim signalom opozori, da se premaknete na naslednji del ustne votline. Po čiščenju zob preostanek paste izpljunite in usta izplaknite z vodo. Glavo ščetke vsakič temeljito oplaknite pod tekočo vodo.

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 HX6836/24 HX6836/241