Philips Sonicare Sensitive Standard HX6054/07nadomestne glave za zobno ščetko

Philips Sonicare Sensitive Standard HX6054/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare Sensitive Standard HX6054/07 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
HX6054/07 4 kos
25,20

Koda: PHI1488 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare Sensitive Standard HX6054/07

Ali so vaši zobje in dlesni občutljive? Potem je za vas nadomestna glava za zobno ščetko Sonicare Sensitive Standard HX6054/07 z ultra mehkimi vlakni prava izbira. Posebno obrezan profil glave zobe in dlesni ščiti pred draženjem ter zagotavlja zares prijazno čiščenje.

Lastnosti:

 • zelo prijazno čisti zobe in neguje občutljive dlesni
 • odstranjuje več zobnih oblog kot ročna ščetka
 • čisti površinske madeže na zobeh in podpira njihov sijoč videz
 • pride tudi na težje dostopna mesta in v medzobne prostore
 • prispeva k preventivi pred nastankom zobnega kariesa
 • enostavna menjava

Tehnične specifikacije:

 • standardna velikost in ultra mehka glava
 • zasnovano za popolno izrabo sonične tehnologije
 • modra vlakna opozorijo na menjavo glave
 • združljiva z vsako ščetko Philips Sonicare, razen z modeli PowerUp Battery in Essence
 • pakiranje vsebuje 4 kose

Navodilo za uporabo:
Glavo namestite na telo svoje ščetke in jo zagozdite. Za optimalne rezultate čiščenja glavo vsake 3 mesece zamenjajte.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare Sensitive Standard HX6054/07