Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10nadomestne glave za zobno ščetko

Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10 nadomestne glave za zobno ščetko
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10 nadomestne glave za zobno ščetko
Brezplačna dostava
HX6066/10 6 kos
33,60

Koda: PHI1477 | Na zalogi

Nadomestne glave Philips Sonicare so združljive z vsemi električnimi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.

1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10

Do kar 100 % bolj beli zobje v enem samem tednu. Nadomestna glava za zobno ščetko Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10 je zasnovana tako, da zobe čisti resnično temeljito. Odstrani do 7-krat več oblog in s pomočjo srednje mehkih vlaken v obliki diamanta z zob odstranjuje madeže od jedi in pijač.

Nadomestne glave Optimal White so odlična izbira tudi v primeru, da želite po profesionalnem beljenju ohraniti sijoče bele zobe.

Lastnosti:

  • že v enem tednu do kar 100 % bolj beli zobje
  • z zob odstranjuje površinske madeže od hrane in pijače
  • odstrani do 7-krat več oblog kot navadna ščetka
  • popolnoma očisti tudi tesne medzobne prostore
  • na glavi so gosto razporejena vlakna v obliki diamanta
  • po treh mesecih zbledela vlakna opozarjajo na menjavo
  • sinhronizirana je s funkcijo BrushSync™ ščetke SoniCare
  • združljiva je skoraj z vsemi ščetkami Philips Sonicare
    (razen modelov PowerUp Battery in Essence)

Kako uporabljati:
Nadomestno glavo namestite na svojo električno ščetko in jo previdno pričvrstite. Glavo je najbolje menjati vsake tri mesece. Tako boste dosegli optimalne rezultate.

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips Sonicare Optimal White Standard HX6066/10