Philips StraightCare BHS675/00likalnik za lase

Philips StraightCare BHS675/00 likalnik za lase
Philips StraightCare BHS675/00 likalnik za lase
Brezplačna dostava
likalnik za lase
54,90

Koda: PHI1060 | Na zalogi
1
DPD
sreda 15. 4. 2020

Opis izdelka Philips StraightCare BHS675/00
Lastnosti

Zažarite s pričesko

Lasje z do 95 % manj razcepljenimi konicami*

Ravnalnik za živahne konice je naš prvi ravnalnik za zaščito občutljivih konic. Vrhunska
tehnologija SplitStop zagotavlja čudovito oblikovano pričesko z izjemno zdravimi
konicami.

Čudovito oblikovani lasje

 • Dodatek keratina za boljšo nego
 • Boljša nega z ioni za sijočo in gladko pričesko

Dokazano preprečuje razcepljene konice

 • Tehnologija SplitStop za vrhunsko preprečitev razcepljenih konic
 • Senzor UniTemp za čudovito oblikovano pričesko z manj toplote
 • Keramična prevleka omogoča gladko drsenje in preprečuje poškodbe
 • 11 digitalnih nastavitev temperature za popoln nadzor

Enostavna uporaba

 • Izjemno dolgi plošči (105 mm) za hitro in enostavno ravnanje
 • Hladna konica za enostavno ustvarjanje kodrov in valovitih las
 • Hitro segrevanje in pripravljenost za uporabo v 30 sekundah
 • 1,8-metrski napajalni kabel
 • Samodejni izklop za varno uporabo

Značilnosti

Tehnologija SplitStop

Naša skrivnost za vrhunsko preprečitev razcepljenih konic je nova tehnologija SplitStop. Gre za edinstveno kombinacijo senzorja UniTemp in naših gladkih keramičnih plošč, ki poskrbijo za zdrave lase. Senzor UniTemp ščiti lase pred izpostavljenostjo nepotrebni visoki temperaturi, plošči za oblikovanje pričeske pa zagotavljata minimalno trenje za vrhunsko zaščito pred razcepljenimi konicami.

Senzor UniTemp

Senzor UniTemp ščiti lase pred izpostavljenostjo nepotrebni visoki temperaturi z zagotavljanjem stalnejše temperature za oblikovanje pričeske za boljšo učinkovitost: dosezite enake rezultate z nastavitvijo temperature, nižje za 20 °C**. Ustvarite popolno pričesko z živahnimi konicami zdravega videza.

S keratinom

Keratin je bistvena sestavina las, ki jih naredi močne, zdrave in čudovite. Keramika je obogatena s keratinom za še boljšo nego las.

Ionsko oblikovanje

Negativno nabiti ioni preprečujejo statično naelektrenost, negujejo lase in zgladijo lasno povrhnjico za okrepljen sijaj las. Rezultat so gladki lasje z živahnim sijajem.

105 mm dolgi plošči

Ravnalni plošči profesionalne dolžine 105 mm omogočata hitrejše in enostavnejše ravnanje.

Keramični plošči

Gladki, s keramiko prevlečeni plošči preprečujeta poškodbe las med oblikovanjem pričeske z gladkim drsenjem.

Digitalna nastavitev temperature

Digitalni zaslon z 11 nastavitvami temperature do 230 °C omogoča popolno prilagoditev temperature svojemu tipu las, da se lasje ne poškodujejo.

Hladna konica

Konica oblikovalnika je izdelana iz posebnega toplotnega izolacijskega materiala, ki jo ohranja hladno. Med kodranjem las jo lahko zato varno držite v roki, da ustvarite čudovite prožne kodre in valove.

Specifikacije

Tehnične specifikacije

 • Dolžina kabla: 1,8 m
 • Čas segrevanja: 30 s
 • Tip grelnika: Visokozmogljiv grelnik
 • Najvišja temperatura: 230 °C
 • Velikost plošče: 25 x 105 mm mm
 • Napetost: 110-240 V

Značilnosti

 • Samodejni izklop: Po 30 minutah
 • Keramična prevleka
 • Obešalna zanka
 • Vrtljiv kabel

Negovalne tehnologije

 • Nega z ioni

Servis

 • Garancija: 2-letna mednarodna garancija

Navodila za uporabo najdete TUKAJ

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki Philips

Blagovna znamka Philips je dobro poznana v mnogih gospodinjstvih. Sedem modrih črk v logotipu s ščitom, zvezdami in valovi vas spremlja že več kot 120 let. V času svojega obstoja je si podjetje Philips zgradilo ugled vodilne in zaupanja vredne blagovne znamke na področju zdravstvene nege, življenjskega sloga in razsvetljave. Podjetje Philips & Co. je bilo ustanovljeno leta 1891 v nizozemskem Eindhovnu in njegov cilj je bilo pokriti povpraševanje po žarnicah, ki ga je prinesla postopna elektrifikacija. Ena od popolnoma prvih kampanj se je začela leta 1898, ko je Anton Philips uporabil kot marketinško orodje set razglednic s holandskimi narodnimi kostumi, ko je na vsako razglednico dodal besedo Philips, ki je bila sestavljena iz žarnic.

Postopno se je podjetje Philips začelo osredotočati tudi na druga področja. Danes je vodilno podjetje na področju nege oseb s srčnimi boleznimi, akutne nege in domače zdravstvene nege, energetsko varčnih razsvetljevalnih rešitev in novih razsvetljevalnih aplikacij in hkrati na področju moškega britja in striženja ter zobne nege. V ospredju njene pozornosti vedno stojijo inovacije in uvajanje najnovejših tehnologij za izboljšanje udobja uporabnikov. Načelo „pamet in enostavnost“ odseva odločnost podjetja Philips biti tržno usmerjeno podjetje, ki ponuja izdelke in storitve, ki odgovarjajo obljubi, ki so jo dali strankam: „Narejeni po vaših željah, enostavni za uporabo in moderni“.

Kot del svojega aktualnega usmerjenja je podjetje Philips predstavilo novo serijo „inovacije in vi“, ki izhaja iz prepričanja, da inovacija je smiselna samo takrat, ko temelji na globokem razumevanju potrebam in željam strank.

Iz širokega portfelja Philips predstavljamo električne zobne ščetke. Električna zobna ščetka Philips Sonicare FlexCare vam ponuja maksimalno možno zaščito za vaše zobe. Je klinično dokazano, da izboljša zdravje dlesni že v dveh tednih. Zahvaljujoč trem načinom čiščenja je primerna za vsakogar. Za nameček lahko nastavite tudi intenzivnost čiščenja. Električna zobna ščetka Philips Sonicare EasyClean odpravlja dvakrat več oblog kot navadna zobna ščetka in hkrati pomaga z beljenjem zob in odstranjevanjem madežev. Osnovne higienske navade je treba gojiti že od otroštva. Zato je tukaj električna zobna ščetka za otroke Philips Sonicare For Kids. Primerna je za otroke od 4. leta starosti. Zahvaljujoč funkciji KidPacer ponuja zvočni posnetek, zaradi katerega se bodo otroci na ščetkanje lažje navadili, in časovnik, ki zagotovi, da bo čiščenje resnično intenzivno.

Blagovna znamka Philips spada med tradicionalne in preverjene vrednote in danes se ponaša zlasti z maksimalnim poudarkom na inovacijah in potrebah strank. Z izdelki Philips si omišljate to najboljše iz tradicionalnih vrednot skupaj z najbolj modernimi trendi.

Recenzija Philips StraightCare BHS675/00