Pierre René Accessories

ščipalec za nohte

Pierre René Accessories ščipalec za nohte
Pierre René Accessories ščipalec za nohte
13,04

Prihranite 30%
(No 26)
9,13

Koda: PIE0394 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Pierre René Accessories
(No 26) | 9,13

Opis izdelka Pierre René Accessories

Izdelek Pierre René Accessories zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.

Lastnosti:

  • širše rezilo enostavno pristriže noht z enim stiskom
  • idealen pripomoček za popolno manikuro
  • zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate

Navodilo za uporabo:
Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.

O blagovni znamki Pierre RenéKakovostna poljska blagovna znamka Pierre René ponuja celovit asortiment dekorativne kozmetike, ki je razdeljen na štiri ključne kategorije: obraz, oči, ustnice in nohti. Posebej poudarja, da njeni izdelki izpolnjujejo zahteve moderne ženske kar se tiče trendov, videza, funkcionalnosti in učinkovitosti.

Izdelki so namenjeni za vsakodnevno uporabo in za kakršnokoli priložnost, za domačo uporabo ter tudi ustvarjanje vizažistov v kozmetičnih salonih. O kakovosti izdelkov pričajo številna priznanja in ocene na kozmetičnem trgu. Pierre René svoje izdelke uspešno prodaja v 35 državah po vsem svetu in seznam odjemalcev vedno narašča.

Med pomembne lastnosti te blagovne znamke lahko štejemo profesionalnost, kakovost, modne trende, inovacije in nepremagljive barve, ki so osnova za poslovanje na področju dekorativne kozmetike. Podjetje Pierre René je bilo ustanovljeno leta 1993 in sodeluje izključno le z vrhunskimi proizvajalci kozmetičnih sestavin in embalaž.