Pierre René Eyes Eyeshadow

senčila za oči za dolgoobstojen učinek

1×
Pierre René Eyes Eyeshadow senčila za oči za dolgoobstojen učinek
Pierre René Eyes Eyeshadow senčila za oči za dolgoobstojen učinek
5,50

Prihranite 65%
odtenek 04 BRRR! 1,5 g
1,90

Koda: PIE0153 | 2 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Pierre René Eyes Eyeshadow
odtenek 04 BRRR! 1,5 g | 1,90

Opis izdelka Pierre René Eyes Eyeshadow

Senčila za oči Pierre René Eyes Eyeshadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • pigmentacija je zelo intenzivna
  • bleščeč učinek
  • enostavno se nanaša
  • za dnevno in večerno ličenje

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Pierre RenéKakovostna poljska blagovna znamka Pierre René ponuja celovit asortiment dekorativne kozmetike, ki je razdeljen na štiri ključne kategorije: obraz, oči, ustnice in nohti. Posebej poudarja, da njeni izdelki izpolnjujejo zahteve moderne ženske kar se tiče trendov, videza, funkcionalnosti in učinkovitosti.

Izdelki so namenjeni za vsakodnevno uporabo in za kakršnokoli priložnost, za domačo uporabo ter tudi ustvarjanje vizažistov v kozmetičnih salonih. O kakovosti izdelkov pričajo številna priznanja in ocene na kozmetičnem trgu. Pierre René svoje izdelke uspešno prodaja v 35 državah po vsem svetu in seznam odjemalcev vedno narašča.

Med pomembne lastnosti te blagovne znamke lahko štejemo profesionalnost, kakovost, modne trende, inovacije in nepremagljive barve, ki so osnova za poslovanje na področju dekorativne kozmetike. Podjetje Pierre René je bilo ustanovljeno leta 1993 in sodeluje izključno le z vrhunskimi proizvajalci kozmetičnih sestavin in embalaž.