Pierre René Powder Contouring

paleta za konture obraza

Pierre René Powder Contouring paleta za konture obraza
Pierre René Powder Contouring paleta za konture obraza
Pierre René Powder Contouring paleta za konture obraza
Novost
23 g
23,52

Koda: PIE01201 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Pierre René Powder Contouring
23 g | 23,52

Opis kozmetike Pierre René Powder Contouring

Bronzer Pierre René Powder Contouring izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve.

Lastnosti:

  • izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur

Navodilo za uporabo:
Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.

O blagovni znamki Pierre RenéKakovostna poljska blagovna znamka Pierre René ponuja celovit asortiment dekorativne kozmetike, ki je razdeljen na štiri ključne kategorije: obraz, oči, ustnice in nohti. Posebej poudarja, da njeni izdelki izpolnjujejo zahteve moderne ženske kar se tiče trendov, videza, funkcionalnosti in učinkovitosti.

Izdelki so namenjeni za vsakodnevno uporabo in za kakršnokoli priložnost, za domačo uporabo ter tudi ustvarjanje vizažistov v kozmetičnih salonih. O kakovosti izdelkov pričajo številna priznanja in ocene na kozmetičnem trgu. Pierre René svoje izdelke uspešno prodaja v 35 državah po vsem svetu in seznam odjemalcev vedno narašča.

Med pomembne lastnosti te blagovne znamke lahko štejemo profesionalnost, kakovost, modne trende, inovacije in nepremagljive barve, ki so osnova za poslovanje na področju dekorativne kozmetike. Podjetje Pierre René je bilo ustanovljeno leta 1993 in sodeluje izključno le z vrhunskimi proizvajalci kozmetičnih sestavin in embalaž.

free delivery