PMD Beauty Clean čistilna sonična naprava

2×
PMD Beauty Clean čistilna sonična naprava
PMD Beauty Clean čistilna sonična naprava
Brezplačna dostava
Berry
99,00

Koda: PMD06505 | Na zalogi
1
DPD
torek 18. 5. 2021

Opis PMD Beauty Clean
Lastnosti

Čistilna električna krtačka PMD Beauty Clean z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice.

Lastnosti:

  • globinsko čisti pore
  • pomaga obnavljati kožne celice
  • nežno masira obraz
  • kožo pušča gladko in svežo

Navodilo za uporabo:
Uporablja se lahko dnevno. Navlažite obraz in nanesite čistilni pripravek. Nežno masirajte obraz. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Vrsta napajanja
baterijsko
Učinek
čiščenje

O blagovni znamki PMD Beauty

Ameriška blagovna znamka PMD Beauty prinaša pametne naprave za čiščenje kože, s katerimi si lahko privoščite učinkovite kozmetične procedure kar od doma. Preprosto in varno.

Moto PMD Beauty je #BrilliantConfidence, ki izraža osupljivo samozavest. Za družbo je namreč na prvem mestu zadovoljstvo uporabnikov samih s sabo. Kot pravi Sam Alexander, generalni direktor PMD Beauty – “Verjamemo, da naša blagovna znamka pomaga vsakomur, da se ima rad takšen, kakršen je”. Kajti kdor je zadovoljen s svojo kožo, enostavneje pride do zadovoljstva s svojim videzom. Ekipa strokovnjakov PMD Beauty stoji za izumom prve ročne naprave za dermalno mikrodermabrazijo (mehanska odstranitev odmrlih kožnih celic) za domačo uporabo. Njen patentirani rotirajoči se disk in sistem vakuumskega sesanja sta prinesla dobesedno revolucijo v svet domače nege kože.

Sveti gral blagovne znamke je vakuumski čistilec kože PMD Beauty Microderm Classic, ki pomaga proti drobnim nepopolnostim in vašo kožo popolnoma očisti in zmehča. Uporabnice po vsem svetu obožujejo tudi edinstven povečevalec ustnic PMD Beauty Kiss s patentirano tehnologijo utripajočega vakuuma, kar je prva naprava proti staranju ustnic.

Recenzija PMD Beauty Clean2