Preskoči na glavno vsebino

Poročni make up

Na svoj poročni dan bodite neizmerno privlačni! Za vas smo izbrali najboljše pripravke za poročno ličenje, ki ne samo, da so dobro videti, temveč z vami tudi zdržijo zahteven poročni dan. Kako med njimi izbrati in kako se za poroko naličiti?

 

  • Poročno ličenje naj bi preneslo vročino, solze in poljube. Najprej torej uporabite podlago za make-up, šminko in senčila za oči. Za ličenje izberite vodoodporne dolgotrajne pripravke in končnega make-upa ne pozabite dobro utrditi s fiksacijskim pudrom in fiksatorjem za šminko.
  • Poročni make-up prilagodite slogu svoje poroke. Za poroko na dvorcu je bolj primerno fino romantično ličenje, na plaži boste odlično videti v bronastih odtenkih, usklajenih s porjavelo kožo.
  • Ličenje za nevesto poenotite tudi z barvo poroke. Šminka, senčila za oči pa tudi lak za nohte – vse to mora biti barvno usklajeno.
  • Make-up za nevesto mora dobro izgledati tudi na slikah, slikanje pa zahteva izrazitejše ličenje. Zagotovo pa ne pretiravajte! Izogibajte se temnim dimastim senčilom in močnim očesnim linijam.

Za konec poročnega ličenja ne pozabite vnaprej preizkusiti – ne samo končnega videza, temveč tudi njegovo vzdržljivost. Le tako se lahko prepričate, da bo na dan D vse popolno.

celotno besedilo skrij besedilo

Rožnat

Vodnik: Kako naličiti ustnice, da bodo odporne?

Popolno naličene ustnice so osnova poročnega make-upa. Na poroki bo vaša šminka izpostavljena obremenitvenemu testu. Preberite, katere šminke so zares odporne na poljube in kako vašo šminko pravilno fiksirati.

celotno besedilo