Prada Amber Pour Homme Intenseparfumska voda za moške

Prada Amber Pour Homme Intense parfumska voda za moške
Prada Amber Pour Homme Intense parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
64,10

Koda: PRA0341 | Na zalogi
1
DPD
torek 29. 9. 2020

Opis parfuma Prada Amber Pour Homme Intense
Sestava

Parfumska voda Prada Amber Pour Homme Intense je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • orientalska dišava
  • za elegantnega moškega
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Sestava
madagaskarska vanilija, bergamotka, pačuli, mira
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Amber Pour Homme Intense