Prada Amber Pour Hommetoaletna voda za moške

Prada Amber Pour Homme toaletna voda za moške
Prada Amber Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
84,40

Koda: PRA0063 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Prada Amber Pour Homme
Sestava

Prada Amber Pour Homme je sveža dišava polna sadno-lesnih tonov. Sploh prvi parfum za moške blagovne znamke Prada se lahko pohvali s prijetno aromo in elegantno embalažo. Namenjen je za samozavestne moške, ki imajo svoje lastno mnenje o dogajanju v njihovi okolici. Hkrati pa zahtevajo, da se počutijo udobno in sveže pri vsaki priložnosti. Namenjen je za moške, ki lahko zdržijo vsak preizkus in pogumno pomagajo slabim in ljudem v stiski.

Prada Amber Pour Homme je dišava za prave džentelmene. Jim ponuja svežino pri vsaki priložnosti, urejen videz in nežen pridih svežega sadja in dragocenega lesa. Luksuzna znamka Prada je za ta parfum izbrala elegantno stekleničko iz prozornega stekla z bleščečim kovinskim pokrovčkom. Prosta elegantna škatlica spominja na primernost, stil in čar. Če iščete dišavo za svojega ljubega in niste sigurni pri izbiri na slepo, ne obupajte. Poskusite Amber Pour Homme. Njegovi nevsiljivi in zelo univerzalni toni prevzamejo večino moških.

Sladka in sveža mandarina meša svojo radostno in vitalno noto z izrazito bergamotko in močnim kardamomom. Intenziven pačuli v kombinaciji s fižolom tonko in ljubko vaniljo odpirajo svoje sladke tone v srcu parfuma. Nenavaden zaključek zastopajo sočni neroli, nežni cvet pomarančevca, vetiver, mehki semiš in dragoceni žafran. Celotni vonj daje luksuzni vtis, in čeprav gre za parfum svežega značaja, ki je primeren za poletno vreme, vzdrži neskončno dolg čas. 

Prada je v zadnjem času postala sinonim za italski luksuz, slog in okus. Ponuja dosti drago konfekcijo, dodatke in seveda tudi parfume. Ti so namenjeni ženskam in moškim ne glede na starost in življenjsko smer. Če hrepenite po kakovosti, najvišjem luksuzu in zvočnem imenu ugledne znamke, Prada bo najverjetneje prava za vas. Poskusite klasične tone ali vroče novosti, ki jih boste našli v naši spletni trgovini po brezkonkurenčni ceni!

Prada Amber Pour Homme je nenavadna, ampak zelo prijetna kompozicija, ki je sestavljena za samozavestne, načelne moške, ki potrebujejo poudariti svoj odlični značaj. Šibki začinjeno-lesni pridih bodo ocenili v glavnem tisti, ki se ne skrivajo v preveč izrazitih in kričečih moških vonjih. Če spadate med takšne, ne oklevajte. Prada je investicija, ki se vam bo večkratno vrnila.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kardamom, neroli, mandarina, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vetiver, mošus, krvomočnica, mira, cvet pomarančevca
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, fižol tonka, sandalovina, pačuli, žafran, usnje, labdanum
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Amber Pour Homme