Prada Candy Night

parfumska voda za ženske 80 ml

Prada Candy Night parfumska voda za ženske 80 ml
Prada Candy Night parfumska voda za ženske 80 ml
Brezplačna dostava
80 ml
77,70

Koda: PRA02619 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Prada Candy Night
80 ml | 77,70

Opis parfuma Prada Candy Night

Parfumska voda Prada Candy Night je nepremagljivo zapeljiva in edinstvena dišava, ki vas bo omamila s svojo intenzivnostjo in razkošnim izzvenevanjem.

  • orientalska dišava
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
pomaranča
Srčne note
kakav, karamel
Bazne note
beli mošus, vanilija
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Candy Night

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!