Prada La Femme L’Eautoaletna voda za ženske

1×
Prada La Femme L’Eau toaletna voda za ženske
Prada La Femme L’Eau toaletna voda za ženske
100 ml
110,40

Koda: PRA02116 | Na zalogi
1
DPD
sreda 19. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Prada La Femme L’Eau
Sestava

Elegantna toaletna voda Prada La Femme L’Eau je polna svežine, izbranih sestavin in presenetljivih nasprotij.

  • lahka cvetlično-orientalska dišava
  • za moderne pogumne ženske
  • primerna za celodnevno nošenje

Sestava dišave
Dišava se odpira z akordi sladke mandarine in eksotične plumerije, ki postopoma prehajajo v cele opojne cvetlične srčne note. Čutne esence tuberoze in vznemirljivega ylang ylanga se snubijo z očarljivimi lesnimi baznimi notami.

Zgodba dišave
Toaletna voda L’Eau je leta 2017 uspešno dopolnila kolekcijo dišav Prada La Femme, ki vsebuje tekoče mešanje dveh polarnosti. Posamezne dišave v sebi kombinirajo skozi čas preverjene esence z novim netradicionalnim načinom, zaradi česar popolnoma presežejo vsa vaša pričakovanja.

/div>

Sestava

Zgornje note
plumerija, mandarina
Srčne note
tuberoza, ylang ylang
Bazne note
lesne note
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada La Femme L’Eau