Prada Luna Rossa Carbontoaletna voda za moške

Prada Luna Rossa Carbon toaletna voda za moške
Prada Luna Rossa Carbon toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
55,50

Koda: PRA0847 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
ponedeljek 2. 11. 2020

Opis parfuma Prada Luna Rossa Carbon
Sestava

Popolna čutna doživetja boste našli tam, kjer tega ne bi pričakovali. Toaletna voda za moške Prada Luna Rossa Carbon v sebi združuje moč najtemnejših skal z lahkotnostjo najblažje sapice. Spoznajte dišavo, v kateri skoncentrira energija netradicionalne povezave elementov in kjer odzvanjajo toni kovin.

  • aromatična dišava za prave moške
  • dišava je prišla na trg leta 2017 
  • del linije dišav za moške Prada Luna Rossa

Sestava dišave:
Vrhnje note dišavne sestave orisujejo toni italijanske bergamotke, ki se prepletajo s črnim poprom. Nato v ospredje prihajajo akordi čutne sivke, podkrepljeni s kovinsko aromo, ki ustvarjajo srčne note te čiste moške toaletne vode. Za počasno izzvenevanje skrbijo bazne note na osnovi pačulija in ambroksana.

Zgodba dišave:
Steklenička toaletne vode z oznako Carbon po obliki ne odstopa od linije dišav Prada Luna Rossa. Se pa razlikuje v uporabljenih materialih, v katerih je izražena simbolika oglja in najrazličnejših tekstur. Črna se tukaj predstavlja na več ravneh.

Spodnji del stekleničke je črn, neprosojen, s teksturo organskega žameta, ki povsem vpija svetlobo. Sledi mu temno, vendar prozorno steklo. Dizajn je zasnovan tako, da bi priklical surovi material v kombinaciji z elementi, ki so bili obdelani z visoko tehnologijo. Za vizualno ravnovesje skrbi neprosojni rdeči trak, ki je začrtan po sredini te temne dišave.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
sivka, kovinski odtenki
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
pačuli, ambroksan
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Luna Rossa Carbon