Prada Luna Rossa Sporttoaletna voda za moške

1×
Prada Luna Rossa Sport toaletna voda za moške
Prada Luna Rossa Sport toaletna voda za moške
100 ml
82,30

Koda: PRA0555 | Na zalogi
1
DPD
petek 21. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Prada Luna Rossa Sport
SestavaMoška začimbna dišava Prada Luna Rossa Sport je narejena posebej za moške s športnim duhom. Aroma te nenavadne dišave je navdihnjena z vzdušjem noči pred pomembno tekmo. Občutke razburljivosti, pričakovanja in duševne priprave. Moški Prada Luna Rossa Sport je pogumen in ob kakršnikoli priložnosti uravnovešen.

Ekspresivna dišava za moške Prada Luna Rossa Sport določa izziv, ki ga predstavlja zmaga. Lahko ste prepričani, da vas ta dišava odlično dopolni za ves dan. Odlikuje se s posebno intenzivnostjo in odlično obstojnostjo. Uvodni toni moške dišave so zelo zapeljivi. Gre za mešanico jagod brina, ki jih dopolnjuje karizmatičen ingver. V srcu dišave prevladuje izjemno sveža sivka. V zaključku Prada Luna Rossa Sport združuje čutne tone fižola tonka in razburljive vanilje.

Okusite izziv s polno paro in se obkrožajte z izjemnim vonjem Prada Luna Rossa Sport, ki je kot nalašč za pogumne moške! Dišava popolnoma posnema moška čustva in moč duha. Poudarite svojo izjemno osebnost in si privoščite intenzivni občutek svežine! Dišava je bila uvedena na trg leta 2015.

Sestava

Zgornje note
ingver, brinove jagode
Srčne note
sivka
Bazne note
vanilija, fižol tonka
Vrsta dišave
začimbne, orientalske

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Luna Rossa Sport