Prada Luna Rossa Sport toaletna voda za moške

1×
Prada Luna Rossa Sport toaletna voda za moške
Prada Luna Rossa Sport toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
49,90

Koda: PRA0555 | Na zalogi
1
DPD
petek 16. 4. 2021

Opis Prada Luna Rossa Sport
Sestava

Usmerite vse moči k enemu samemu cilju – k zmagi. Toaletna voda za moške Prada Luna Rossa Sport je mešanica moških esenc, ki podprejo vašo neogroženost. Bodite nepremagljivi in uživajte v svojem občutku zmage in občudovanja okolice.

  • sveža orientalsko začimbna dišava
  • za ambiciozne, športno usmerjene moške
  • deluje kot odmerek samozavesti za vsak dan

Sestava dišave
Naval energije se začne s prepletanjem aromatičnih brinovih jagod in pikantnosti ingverja. Nato začne prevladovati možata sivka, ki podpre moč vašega duha. Sladka prepojitev fižola tonka in vanilje daje dišavi isto vzdržljivost in intenzivnost, kot ju usmerite v svoj rezultat.

Zgodba dišave
Šport, veselje zaradi gibanja in občutek nepremagljivosti so postali navdih za moško dišavo Prada Luna Rossa Sport iz leta 2015. Privlačna steklenička v kontrastni kombinaciji rdečega stekla in gladke srebrne kovine časti jadranje, v katerem je pomembna tako fizična moč kot vzdržljivost in sposobnost hitrih odločitev.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ingver, brinove jagode
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
sivka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, vanilija
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Luna Rossa Sport1