Radox Feel Hygienic Moisturisetekoče milo z antibakterijskim dodatkom

Radox Feel Hygienic Moisturise tekoče milo z antibakterijskim dodatkom
Radox Feel Hygienic Moisturise tekoče milo z antibakterijskim dodatkom
250 ml
2,30

Koda: RAX0048 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Radox Feel Hygienic Moisturise
Lastnosti

Tekoče milo Radox Feel Hygienic Moisturise skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego.

Lastnosti:

  • učinkovito umiva kožo rok
  • odstranjuje umazanijo in bakterije
  • preprečuje suho kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki RadoxPrivoščite si resnično sprostitev s kozmetiko za kopanje in prhanje Radox! Blagovna znamka Radox obstaja na trgu že od leta 1908. Ustanovljena je bila v Angliji in njen prvi izdelek je bila posebna kopalna sol za noge, ki izžareva kisik. Od tod je tudi naslov RADOX – RADiated OXygen. Od svoje ustanovitve je blagovna znamka uspešno nadaljevala svojo pot in svoj asortiment je razširila z edinstvenimi penami za kopel in geli za prhanje. Nadišavljena kozmetika Radox je navdihnjena z učinki aromaterapije in vsebuje najboljša esencialna olja in sestavine iz narave. Vsaka od kombinacij vonjev je posebno narejena, da bi pripeljala določeno razpoloženje, ali želite dobiti energijo, osvežiti misel, spodbuditi ali potolažiti.

Cilj blagovne znamke Radox je namreč pomagati ljudem spremeniti razpoloženje po njihovih željah. Ustvarite si tudi vi točno tako razpoloženje, ki si ga želite in hkrati se pustite razvajati z edinstveno kozmetiko Radox!

Recenzija Radox Feel Hygienic Moisturise