RasasiDhanal Oudh Estethnay parfumska voda uniseks

Rasasi Dhanal Oudh Estethnay parfumska voda uniseks
Rasasi Dhanal Oudh Estethnay parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
189,00

Prihranite 56%
45 ml
82,30

Koda: RSS0407 | 5 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Rasasi Dhanal Oudh Estethnay
Sestava

Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Rasasi Dhanal Oudh Estethnay je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice.

  • orientalska dišava
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • uniseks – za moške in za ženske

Sestava

Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Rasasi

Prepustite se očarljivosti prestižnih parfumov iz delavnice dubajske blagovne znamke Rasasi. Navdušile bodo ljubitelje klasičnih orientalskih dišav, pa tudi tiste, ki dajejo prednost lažjim in bolj svežim dišavnim sestavam. Odkrijte nevsakdanje vonjave eksotike.

Rasasi je družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1979. Vizija ustanovitelja blagovne znamke Abdula Razzaka Kalsekara je bila preprosta – pritegniti s kakovostjo, osebnostjo in ekskluzivnostjo vsakega parfuma Rasasi. Od orientalskih dišav lahko preizkusite parfumsko vodo Rasasi La Yuqawam, katere ženska različica sobiva s sandalovino, delikatnim cimetom in mošusom. V moški različici se prepletajo ambra, usnje in semiš v spremstvu lesnih tonov.

Če pa si želite nečesa bolj klasičnega, sezite po dišavi Rasasi Blue Lady, ki je kot šopek svežega cvetja s pridihom citrusov. Toni sadja in cvetlic vas bodo očarali tudi v čutni parfumski vodi Rasasi Hawas for Her. Ta je na voljo še v moški izvedbi, tokrat s toni ambre, bergamotke in cveta pomarančevca.

Recenzija Rasasi Dhanal Oudh Estethnay