Rasasi La Yuqawam Jasmine Wispparfumska voda za ženske

Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfumska voda za ženske
Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
75 ml
84,90

Koda: RSS0595 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp
Sestava

Parfumska voda Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp vas bo ogrnila v svojo elegantno tančico in bo postala nepogrešljiv del vaše osebnosti.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za optimistično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
jantar, jagoda, maltol, bourbon vanilija, kumarin
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Rasasi

Prepustite se očarljivosti prestižnih parfumov iz delavnice dubajske blagovne znamke Rasasi. Navdušile bodo ljubitelje klasičnih orientalskih dišav, pa tudi tiste, ki dajejo prednost lažjim in bolj svežim dišavnim sestavam. Odkrijte nevsakdanje vonjave eksotike.

Rasasi je družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1979. Vizija ustanovitelja blagovne znamke Abdula Razzaka Kalsekara je bila preprosta – pritegniti s kakovostjo, osebnostjo in ekskluzivnostjo vsakega parfuma Rasasi. Od orientalskih dišav lahko preizkusite parfumsko vodo Rasasi La Yuqawam, katere ženska različica sobiva s sandalovino, delikatnim cimetom in mošusom. V moški različici se prepletajo ambra, usnje in semiš v spremstvu lesnih tonov.

Če pa si želite nečesa bolj klasičnega, sezite po dišavi Rasasi Blue Lady, ki je kot šopek svežega cvetja s pridihom citrusov. Toni sadja in cvetlic vas bodo očarali tudi v čutni parfumski vodi Rasasi Hawas for Her. Ta je na voljo še v moški izvedbi, tokrat s toni ambre, bergamotke in cveta pomarančevca.

Recenzija Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp