Rasasi Shuhrah Pour Homme

parfumska voda za moške 90 ml

Rasasi Shuhrah Pour Homme parfumska voda za moške 90 ml
Rasasi Shuhrah Pour Homme parfumska voda za moške 90 ml
Rasasi Shuhrah Pour Homme parfumska voda za moške 90 ml
Rasasi Shuhrah Pour Homme parfumska voda za moške 90 ml
90 ml
29,10

Koda: RSS0565 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 30. 5. 2019
Rasasi Shuhrah Pour Homme
90 ml | 29,10

Opis parfuma Rasasi Shuhrah Pour Homme

Parfumska voda Rasasi Shuhrah Pour Homme je neubranljiva dišava z edinstveno aromo, ki vas bo spremljala ves dan.

  • orientalska dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Vrsta dišave
sadne

O blagovni znamki Rasasi

Parfumi Rasasi | Rasasi – dišave iz Dubaja. Rasasi Perfumes Industry je družinsko podjetje, ki ga je ustanovil Razzak Kalsekarem leta 1979 v Dubaju. V skladu z njegovo vizijo nadaljuje delo tudi šest njegovih sinov. V treh desetletjih je blagovna znamka Rasasi dobila sloves energične in inovativne blagovne znamke, ki ustvarja ene od najboljših in najbolj ekskluzivnih parfumov na svetovnem trgu.
Vedno bolj znana blagovna znamka s široko svetovno dejavnostjo je dobila svoj sloves zahvaljujoč stabilni kakovosti, luksuzu in eleganci svojih izdelkov. V ponudbi ima moške, ženske in uniseks parfume, in sicer tako v orientalskem kot zahodnem stilu. Za svoj cilj je blagovna znamka Rasasi izbrala postati stalni vodja na svetovnem trgu s parfumi in se odlikovati zlasti v razvoju, izdelavi in prodaji inovativnih, kakovostnih in prefinjenih parfumov in z njimi povezanih proizvodov. Temelji na trdih, kvalitetnih odnosih do svojih strank, trajni rasti in znanstvenem napredku v razvoju parfumov. Lastna divizija za raziskovanje in razvoj se nenehno posveča novim inovacijam.
Parfumi blagovne znamke Rasasi ponujajo široko izbiro dišav, ki poudarjajo osebnost svojega uporabnika. Med najbolj uspešne spadajo La Yuqawam Pour Femme (v arabščini pomeni nepremagljivost) z dišečimi toni bergamotke, limone in kadila v kombinaciji z ylang ylangom, cimetom in rožnatim poprom, parfumska voda za ženske Bushra z orientalskim značajem, lesen vonj s toni brina, smreke in grenivke Egra Men ali orientalska uniseks dišava Afshan s prevladujočimi toni cvetov in žafrana.
Blagovna znamka Rasasi pomeni široko izbiro parfumov tako v orientalskem kot v zahodnem stilu, ki ne vabijo le s svojo kakovostjo in edinstvenostjo, temveč tudi z eksotičnimi naslovi in navdihujočimi stekleničkami.

Ocena Rasasi Shuhrah Pour Homme

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!