Real Techniques Original Collection Base gobica za tekoči puder

2×
Real Techniques Original Collection Base gobica za tekoči puder 2 kos
Real Techniques Original Collection Base gobica za tekoči puder 2 kos
Priporočena maloprodajna cena
14,00

Prihranite 24%
10,59
2 kos
Koda: RTC0022 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Real Techniques Original Collection Base

Nanašanju tekočega pudra s prsti je že odklenkalo. Gobica za ličila Real Techniques Original Collection Base vam bo pomagala doseči maksimalno naravno ličenje brez neželenih madežev ali efekta maske. Izdelana je iz edinstvenega penastega materiala, tekoči puder enakomerno nanaša na kožo, njeni robovi pa so primerni za točno kritje nepopolnosti.

V pakiranju boste našli 2 gobici.

Lastnosti:

  • tekoči puder nanaša enakomerno na obraz – za brezhibno ličenje
  • ne dela lis, madežev, ne neželenega efekta maske
  • točna konica temeljito prekriva pomanjkljivosti kože
  • proizvedena iz prijetnega penastega materiala
  • poenostavlja ličenje
  • brez lateksa

Kako uporabljati:
Na gobico nanesite majhno količino tekočega pudra. S pomočjo zaobljenega roba puder nanašajte s krožnim gibom na velike površine obraza. S konico gobice prekrijte nepopolnosti kože. Ploska stran gobice je namenjena za konturiranje okoli oči in nosu. Za naraven, razjasnjen, svež videz gobico rahlo navlažite. Za polno kritje uporabljajte suho gobico.

Gobico po 1–3 mesecih zamenjajte glede na njeno obrabo.

O blagovni znamki Real Techniques

Blagovna znamka kozmetičnih čopičev Real Techniques je bila uvedena na trg leta 2011. Te visoko kakovostne čopiče sta razvili profesionalni vizažistki Samantha in Nicole Chapman. Ti upoštevani vizažistki sta delali za blagovne znamke MAC, Estée Lauder ali Chanel in že od otroštva sta bili navdušeni nad kozmetiko.

Čopiči Real Techniques od vizažistk Samantha in Nicole Chapman kombinirajo high-tech materiale z inovativnimi oblikami za popoln make-up. Čopiči so izdelani iz sintetičnih ščetin, ki so neverjetno mehke in ročno prirezane.

V kolekciji čopičev boste našli čopiče za make-up, puder, rdečilo, senčila za oči in tudi čopiče, ki so namenjeni za ličenje dimljenih oči, senčenje, zabrisovanje in določanje oblike obraza vključno s kozmetičnimi seti čopičev.

Recenzija Real Techniques Original Collection Base2