Redken Forceful 23lak za lase ekstra močno utrjevanje

Redken Forceful 23 lak za lase ekstra močno utrjevanje
Redken Forceful 23 lak za lase ekstra močno utrjevanje
400 ml
17,40

Koda: RED0084 | Na zalogi
1
DPD
petek 13. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Redken Forceful 23
Lastnosti

Opis:
Luksuzni lak za lase Redken Hairsprays je ultra močni lak za lase, ki je primeren za vse tipe las in ne draži niti zelo občutljivega lasišča. Unikatni lak od profesionalne frizerske blagovne znamke Redken zagotavlja pričeski dolgotrajno in maksimalno fiksacijo, ki dobro fiksira tudi zapletene strukture pričesk.
Lak za lase Redken Hairsprays je visoko kakovosten, ne obremenjuje las, ščiti lase pred vlago in nastankom krepastih las. Lak dodaja vaši pričeski enotnost, urejenost in očarljiv sijaj.

Učinki:

  • pomaga doseči popoln stiling
  • dobro fiksira obliko pričeske
  • določa točno strukturo pričeske
  • las ne obremenjuje

Sestava:

  • tehnologija Shine Charged – dodaja lasem očarljiv sijaj
  • anti-frizz polimeri – v kombinaciji s silikonskimi povezavami zagotavljajo zaščito pričeske pred vlago do 24 ur. Za nameček fiksirajo pričesko za 8 ur.

Tip las:
Lak za lase nanesite kot zaključni korak vašega stilinga. Pred nanosom lak dobro pretresite in nanesite na lase iz razdalje 20-30 cm.

Lastnosti

Učinek
Fiksacija

O blagovni znamki Redken

Kozmetika Redken | Redken Laboratories je bila ustanovljena leta 1960. Ustanovila jo je ameriška igralka in podjetnica Paula Kent. Ta je bila po lastnih besedah frustrirana zaradi tega, da so imeli mnogi pripravki, ki so jih takrat frizerji in vizažisti uporabljali, dražljive učinke. Zato se je odločila, da bo razvila in uvedla na trg takšno lasno kozmetiko, ki bi jo lahko brez skrbi uporabljali posamezniki z občutljivim lasiščem, in ji je uspelo. 33 let kasneje je Redken postal del giganta L'Oreal. Paula in njena osebna stilistka Jheri Redding sta se od začetka osredotočili zlasti na raziskave na področju proteinskih tehnologij (lasje tvorijo pretežno beljakovine) in pH (kislo pH 4.5–5.5 dopolnjuje naravno pH las in kože). Paula je poudarjala to, da naj bi bili izdelki od blagovne znamke Redken priporočani v glavnem s strani licenciranih kozmetičark in profesionalnih salonov lepote. Šamponi, balzami, pršila, kure in drugi proizvodi Redkem so dobili ogromno priljubljenost zlasti zahvaljujoč temu, da učinkujejo zelo hitro. Za regeneracijo poškodovanih las zadostuje le ena edina uporaba. Redken za nameček ponuja celo vrsto različnih linij, iz katerih si lahko izbere resnično vsak uporabnik. Ali trpite zaradi prhljaja, se pogosto izpostavljate sončnemu sevanju, si lase likate ali se neuspešno borite z njihovim izpadanjem, Redken je prava rešitev prav za vas! Nikogar ne bo presenetilo, da je Redken priljubljen tudi med zvezdnicami in je zaradi tega dobila vzdevek „hollywoodska kozmetika“. Redken Laboratories se nenehno trudi izpolnjevati svoj moto „z znanostjo do lepote“ in zahvaljujoč temu se lahko ponaša z več kot šestdesetimi svetovnimi patenti – lahko omenimo npr. Interbond Conditioning System (sestavine, ki pomagajo preoblikovati notranjo strukturo las in hkrati izboljšati njegov zunanji videz) ali 3D Repair Complex (unikatna kombinacija beljakovin, ceramida in naravnih lipidov). Blagovna znamka Redken zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti odlično zdrave lase, ne da bi bilo treba vedno obiskati frizerja, imajo probleme s pečenjem ali srbenjem lasišča in ne morejo uporabljati kakršnekoli kozmetike, ali so kreativni in uživajo v ustvarjanju različnih pričesk, ali iščejo specializirane izdelke (na primer za blond lase).

Recenzija Redken Forceful 23