RefectoCil Eyelash and Eyebrow

barva za obrvi in trepalnice

RefectoCil Eyelash and Eyebrow barva za obrvi in trepalnice
RefectoCil Eyelash and Eyebrow barva za obrvi in trepalnice
odtenek 1 Pure Black 15 ml
5,11

Koda: CIL03357 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
RefectoCil Eyelash and Eyebrow
odtenek 1 Pure Black 15 ml | 5,11

Opis izdelka RefectoCil Eyelash and Eyebrow

Barva za obrvi in trepalnice RefectoCil Eyelash and Eyebrow predstavlja enostaven in učinkovit način, kako vašemu pogledu dati globino in kako bolj definirati obraz.

Lastnosti:

  • natančno in hitro barva obrvi
  • trepalnicam daje dolžino in volumen
  • po zaslugi dolgoobstojne sestave zdrži do nekaj tednov
  • ena tuba zadostuje za do 30 uporab

Navodilo za uporabo:
Pripravite si barvalno zmes iz 2 centimetrov barve in 10 kapljic izbrane oksidacijske emulzije (ni priložena). Uporabite zaščitne blazinice RefectoCil, nato pa s pomočjo paličice nanašajte barvo na suhe in čiste obrvi in trepalnice. Glede na želeno intenzivnost pustite delovati 5–10 minut, nato pa obrišite z vatno blazinico. Oči morajo ostati do popolnega očiščenja zaprte.

Za dokončno očiščenje priporočamo uporabo posebnega odstranjevalca barve RefectoCil.

O blagovni znamki RefectoCilBlagovna znamka RefectoCil je strokovnjak za barvanje trepalnic in obrvi že več kot 75 let. Blagovna znamka spada pod mednarodno uspešno avstrijsko podjetje GW Cosmetic, ki razvija kozmetične pripravke za lase, obraz in telo v laboratorijih v Leopolsdorfu blizu Dunaja.

Korenine podjetja GW Cosmetic segajo do leta 1930, ko je njegov ustanovitelj Josef Gschwentner odprl prvi frizerski salon na Dunaju. Kmalu se je začel ukvarjati z izdelavo barvilnih izdelkov in izdelkov za nego las. Na začetku jih je proizvajal za lastno potrebo, kasneje je ustanovil podjetje Gschwentner Haarkozmetik, ki je prodajalo izdelke tudi drugim kozmetičnim salonom. V tem obdobju je nastala blagovna znamka RefectoCil, ki je postala svetovni vodja na področju barvanja obrvi in trepalnic.

V današnjem času je RefectoCil vodilna blagovna znamka podjetja GW Cosmetics. RefectoCil predstavlja celovit sistem barvanja trepalnic in obrvi z izjemno nežnim pristopom do občutljivega predela oči in obrvi. Ponuja hitre rezultate in varen ter enostaven nanos. RefectoCil ponuja široko paleto barv vključno s profesionalno opremo, ki poudari vaše obrvi in trepalnice za do 6 tednov.