RefectoCil Eyelash and Eyebrow

odstranjevalec barve za obrvi

RefectoCil Eyelash and Eyebrow odstranjevalec barve za obrvi
RefectoCil Eyelash and Eyebrow odstranjevalec barve za obrvi
15 ml
5,15

Koda: CIL03365 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
RefectoCil Eyelash and Eyebrow
15 ml | 5,15

Opis izdelka RefectoCil Eyelash and Eyebrow

Belilo za obrvi RefectoCil Eyelash and Eyebrow posvetli vaše obrvi kar do treh odtenkov in vam lahko pomaga enostavno in hitro uskladiti obrvi z lasmi in poltjo.

Lastnosti:

  • enostavno in natančno posvetli obrvi na želen odtenek
  • enostavno in hitro se nanaša
  • je do obrvi in kože prijazen
  • učinek posvetlitve zdrži do 6 tednov
  • izdelek zadostuje za do 30 uporab

Navodilo za uporabo:
Pomešajte 2 centimetra barve s kremastim oksidantom (ni priložen). Za zaščito uporabite blazinice RefectoCil in nato s paličico nanašajte belilo na suhe, nemastne obrvi ali trepalnice tako, da bodo popolnoma pokrite z barvo. Pustite delovati 5–10 minut glede na to, za koliko odtenkov jih želite posvetliti.

Odvečno barvo obrišite z vatno blazinico in do konca očistite z vodo in s posebnim odstranjevalcem barve RefectoCil. Oči imejte zaprte vse do popolnega očiščenja, pri stiku pa jih splaknite z vodo.

O blagovni znamki RefectoCilBlagovna znamka RefectoCil je strokovnjak za barvanje trepalnic in obrvi že več kot 75 let. Blagovna znamka spada pod mednarodno uspešno avstrijsko podjetje GW Cosmetic, ki razvija kozmetične pripravke za lase, obraz in telo v laboratorijih v Leopolsdorfu blizu Dunaja.

Korenine podjetja GW Cosmetic segajo do leta 1930, ko je njegov ustanovitelj Josef Gschwentner odprl prvi frizerski salon na Dunaju. Kmalu se je začel ukvarjati z izdelavo barvilnih izdelkov in izdelkov za nego las. Na začetku jih je proizvajal za lastno potrebo, kasneje je ustanovil podjetje Gschwentner Haarkozmetik, ki je prodajalo izdelke tudi drugim kozmetičnim salonom. V tem obdobju je nastala blagovna znamka RefectoCil, ki je postala svetovni vodja na področju barvanja obrvi in trepalnic.

V današnjem času je RefectoCil vodilna blagovna znamka podjetja GW Cosmetics. RefectoCil predstavlja celovit sistem barvanja trepalnic in obrvi z izjemno nežnim pristopom do občutljivega predela oči in obrvi. Ponuja hitre rezultate in varen ter enostaven nanos. RefectoCil ponuja široko paleto barv vključno s profesionalno opremo, ki poudari vaše obrvi in trepalnice za do 6 tednov.