RefectoCil Silicone Padssilikonski podložki za barvanje trepalnic

RefectoCil Silicone Pads silikonski podložki za barvanje trepalnic
RefectoCil Silicone Pads silikonski podložki za barvanje trepalnic
silikonski podložki za barvanje trepalnic
10,99

Koda: CIL0007 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

RefectoCil Silicone Pads silikonski podložki za barvanje trepalnic
| 1 kos | 10,99
DPD
torek 22. 10. 2019
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

O blagovni znamki RefectoCilBlagovna znamka RefectoCil je strokovnjak za barvanje trepalnic in obrvi že več kot 75 let. Blagovna znamka spada pod mednarodno uspešno avstrijsko podjetje GW Cosmetic, ki razvija kozmetične pripravke za lase, obraz in telo v laboratorijih v Leopolsdorfu blizu Dunaja.

Korenine podjetja GW Cosmetic segajo do leta 1930, ko je njegov ustanovitelj Josef Gschwentner odprl prvi frizerski salon na Dunaju. Kmalu se je začel ukvarjati z izdelavo barvilnih izdelkov in izdelkov za nego las. Na začetku jih je proizvajal za lastno potrebo, kasneje je ustanovil podjetje Gschwentner Haarkozmetik, ki je prodajalo izdelke tudi drugim kozmetičnim salonom. V tem obdobju je nastala blagovna znamka RefectoCil, ki je postala svetovni vodja na področju barvanja obrvi in trepalnic.

V današnjem času je RefectoCil vodilna blagovna znamka podjetja GW Cosmetics. RefectoCil predstavlja celovit sistem barvanja trepalnic in obrvi z izjemno nežnim pristopom do občutljivega predela oči in obrvi. Ponuja hitre rezultate in varen ter enostaven nanos. RefectoCil ponuja široko paleto barv vključno s profesionalno opremo, ki poudari vaše obrvi in trepalnice za do 6 tednov.

Recenzija RefectoCil Silicone Pads