Revlon Cosmetics ColorBurst™ Lip Butter

vlažilna šminka

Revlon Cosmetics ColorBurst™ Lip Butter vlažilna šminka
odtenek 001 Pink Truffle 2,55 g
8,79

Koda: RES0715 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Revlon Cosmetics ColorBurst™ Lip Butter
odtenek 001 Pink Truffle 2,55 g | 8,79

Opis kozmetike Revlon Cosmetics ColorBurst™ Lip Butter

Šminka Revlon Cosmetics ColorBurst™ Lip Butter bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • ustnice so videti polne in zdrave
  • visoka pigmentacija
  • kremasta tekstura

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

O blagovni znamki Revlon Cosmetics

Revlon Cosmetics je blagovna znamka dekorativne kozmetike, ki je bila ustanovljena leta 1932. Ustanovili so jo brata Revson in Charles Lachman, ki je v naslov blagovne znamke z osnovo Revson dodal še L iz svojega priimka. Tako je nastal naslov svetovne blagovne znamke Revlon. Sedež blagovne znamke je v Barceloni.

Prvi proizvod podjetja je bil lak za nohte in zaradi njegovega uspeha se je asortiment blagovne znamke začel zelo hitro razraščati z drugimi kozmetičnimi proizvodi. Trenutno je blagovna znamka Revlon Cometics eden od največjih kozmetičnih gigantov in je znana po vsem svetu.

Revlon Cosmetics ponuja dekorativno kozmetiko in kozmetiko za nego obraza visoke kakovosti, ki jo uporabljajo v najbolj priznanih svetovnih salonih lepote. Inovativna in hkrati modna kozmetika Revlon Cosmetics je izdelana s pomočjo najnovejših tehnologij in v sodelovanju s slavnimi profesionalnimi kozmetičarkami.