Revlon Cosmetics Photoready Photoready™

podlaga za mat videz kože 2 v 1

Revlon Cosmetics Photoready Photoready™ podlaga za mat videz kože 2 v 1
odtenek 010 Clear Transparent 14,2 g
16,81

Koda: RES0589 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Revlon Cosmetics Photoready Photoready™
odtenek 010 Clear Transparent 14,2 g | 16,81

Opis kozmetike Revlon Cosmetics Photoready Photoready™

Podlaga za make up Revlon Cosmetics Photoready Photoready™ popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • matira
  • povečuje odpornost ličenja
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • preprečuje razmazanje ličil

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Revlon Cosmetics

Revlon Cosmetics je blagovna znamka dekorativne kozmetike, ki je bila ustanovljena leta 1932. Ustanovili so jo brata Revson in Charles Lachman, ki je v naslov blagovne znamke z osnovo Revson dodal še L iz svojega priimka. Tako je nastal naslov svetovne blagovne znamke Revlon. Sedež blagovne znamke je v Barceloni.

Prvi proizvod podjetja je bil lak za nohte in zaradi njegovega uspeha se je asortiment blagovne znamke začel zelo hitro razraščati z drugimi kozmetičnimi proizvodi. Trenutno je blagovna znamka Revlon Cometics eden od največjih kozmetičnih gigantov in je znana po vsem svetu.

Revlon Cosmetics ponuja dekorativno kozmetiko in kozmetiko za nego obraza visoke kakovosti, ki jo uporabljajo v najbolj priznanih svetovnih salonih lepote. Inovativna in hkrati modna kozmetika Revlon Cosmetics je izdelana s pomočjo najnovejših tehnologij in v sodelovanju s slavnimi profesionalnimi kozmetičarkami.