Revlon Professional Equave Blonde

kozmetični set I.

Revlon Professional Equave Blonde kozmetični set I.
kozmetični set I.
18,10

Koda: REV0463 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Equave Hydro Nutritive Moisturizing Shampoo for All Types Of Hair 250 ml + Equave Blonde Leave - In Spray Conditioner for Blonde Hair 200 ml

kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Revlon Professional Equave Blonde
kozmetični set I. | 18,10

Lastnosti

Tip las
blond lasje, za vse vrste las
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Revlon Professional

Kozmetika Revlon Professional | Revlon Professional je blagovna znamka, ki ponuja izdelke za profesionalno nego las, nego kože in dekorativno kozmetiko ter spada pod okrilje velike kozmetične blagovne znamke Revlon. Gre za podjetje s sedežem v Barceloni. Leta 1932 so ga ustanovili brata Charles in Joseph Revson ter Charles Lachman, ki je v ime znamke z osnovo Revson dodal »L« iz svojega priimka − od tod prihaja ime Revlon.
Podjetje je najprej začelo prodajati le običajen domač lak za nohte, postopoma pa je svoj asortiment razširilo in trenutno spada med največje kozmetične velikane, znane po vsem svetu. Revlon Professional ponuja izdelke za nego las, stajling, barvanje, dekorativno kozmetiko in kozmetiko na nego kože visoke kakovosti po dostopni ceni. Te izdelke uporabljajo v najboljših salonih. Blagovna znamka zagotavlja inovativno in modno kozmetiko, izdelano z najnovejšo tehnologijo in v sodelovanju z uglednimi poklicnimi frizerji ter kozmetičarji.