Revlon Professional Equave Volumizingkozmetični set I. (za tanke do normalne lase) za ženske

Revlon Professional Equave Volumizing kozmetični set I. (za tanke do normalne lase) za ženske
Revlon Professional Equave Volumizing kozmetični set I. (za tanke do normalne lase) za ženske
kozmetični set I. (za tanke do normalne lase) za ženske

Koda: REV0466 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Equave Volumizing balzam brez spiranja v pršilu za tanke lase 200 ml + Equave Hydro Nutritive vlažilni šampon za vse tipe las 250 ml

Darilo za vas
V košarici vnesite kodo 15si in vse izdelke kategorije Lasje dobite za 15 % ceneje.
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip las
tanki, za vse vrste las
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Revlon Professional

Kozmetika Revlon Professional | Revlon Professional je blagovna znamka, ki ponuja izdelke za profesionalno nego las, nego kože in dekorativno kozmetiko ter spada pod okrilje velike kozmetične blagovne znamke Revlon. Gre za podjetje s sedežem v Barceloni. Leta 1932 so ga ustanovili brata Charles in Joseph Revson ter Charles Lachman, ki je v ime znamke z osnovo Revson dodal »L« iz svojega priimka − od tod prihaja ime Revlon.
Podjetje je najprej začelo prodajati le običajen domač lak za nohte, postopoma pa je svoj asortiment razširilo in trenutno spada med največje kozmetične velikane, znane po vsem svetu. Revlon Professional ponuja izdelke za nego las, stajling, barvanje, dekorativno kozmetiko in kozmetiko na nego kože visoke kakovosti po dostopni ceni. Te izdelke uporabljajo v najboljših salonih. Blagovna znamka zagotavlja inovativno in modno kozmetiko, izdelano z najnovejšo tehnologijo in v sodelovanju z uglednimi poklicnimi frizerji ter kozmetičarji.

Recenzija Revlon Professional Equave Volumizing