Revlon Charlie Bluetoaletna voda za ženske

Revlon Charlie Blue toaletna voda za ženske
Revlon Charlie Blue toaletna voda za ženske
100 ml
6,50

Koda: RVL0689 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
sreda 26. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Revlon Charlie Blue
Sestava

Revlon Charlie Blue je edinstvena cvetlična dišava za ženske, ki je primerna za vse starosti. Ta nežen in privlačen parfum Charlie Blue vas bo popolnoma očaral in vam dodal pravi šarm.

Ženska dišava Revlon Charlie Blue je posebej zasnovaNa za mlade ženske, ki imajo romantično dušo in se rade obkrožajo z lepimi rečmi in čistimo linijami. Parfum Charlie Blue se zahvaljujoč lahkim sestavinam odlično prilega v poletnih vročih dnevih, ko vas njegova prijetna aroma odlično ohladi in spodbudi vse vaše čute. Edinstvena kompozicija esenc ustvarja nezamenljivo aromo. Žensko dišavo Revlon lahko nosite ves dan.

Bodite samosvoji in se ne bojte izraziti svoje osebnosti z osvežilno žensko dišavo Revlon Charlie Blue!

Sestava

Sestava
vrtnica, jasmin, mošus, sandalovina, mah, nagelj
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Revlon

Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Charlie Blue