Revlon Charlie Goldtoaletna voda za ženske

2×
Revlon Charlie Gold toaletna voda za ženske
Revlon Charlie Gold toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
7,90

Koda: RVL0691 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 10. 12. 2020

Opis parfuma Revlon Charlie Gold
Sestava

Revlon Charlie Gold je priljubljena cvetno-orientalna dišava za ženske, ki je bila uvedena na trg že leta 1995. Intenzivna in nasičena aroma cvetov, sadja, začimb in zapeljivega lesa, ki se spaja s sladkim karamelom, je postala edna iz najbolj priljubljenih med široko javnostjo. Charlie Gold od blagovne znamke Revlon je prijetna kompozicija po ugodni ceni, ki jo lahko nosite predvsem v hladnem zimskem obdobju. Topla, sladko-začimbna orientalna dišava je primerna za dnevno nošenje in za vse trenutke vašega življenja.

Parfum od Revlona je nameščen v stekleničko, ki je okrašena z mogočnim pokrovčkom. Znotraj se blešči medeno zlata tekočina, katere dolgotrajen vonj in intenzivnost vam bosta všeč. Tudi metalna škatlica, ki ščiti stekleničko pred poškodovanjem, spominja na ženstvenost, izrazito eleganco in sproščen stil. Dišave Charlie Gold ne priporočamo kupiti brez poskusa. Gre namreč za zelo posebno aromo, katere intenzivnost in moč ne ustrezata vsakomur.

Prijetni zgornji toni pomaranče, marelice in sandalovine so v duhu eksotičnega Orienta, ki vašo misel prenese v neraziskane pokrajine vaše domišljije. Zapeljiva kombinacija slive, cimeta in jantarja doda orientalnemu uvodu čuten pridih. Cvetno srce, ki je sestavljeno iz listkov vijolice, frezije, jasmina in koščkov sočne breskve, je za nameček prelito še s karamelom. Popolno piko na koncu ustvarja združitev čutne vrtnice, nagelja in suhe cedre, ki poboža vašo kožo in bo dišala ves dan.

Začetke kozmetične blagovne znamke Revlon segajo v začetek prejšnjega stoletja. Podjetje, ki je začenjalo s prodajo edinega izdelka, revolucionarnega laka za nohte, se je počasi neverjetno razvilo. Danes ponuja različne kozmetične izdelke in seveda tudi odlične dišave. Parfumi Revlon spadajo med prelepe dišave po ugodni ceni. Poskusite odlično serijo Charlie, ki je še bolj slavna, kot samotna blagovna znamka Revlon.

Med parfume te serije spadajo tudi cvetno-orientalne kompozicije, Charlie Gold. Obiščite zapeljive dežele Orienta in pustite razvajati svoje čute z mešanico cvetov, začimb, sadja, lesa in okusne osnove iz sladkega karamela. Privoščite si parfum, ki je priljubljen pri milijonih žensk po vsem svetu in na katerega prisegajo že več kot 20 let.

Sestava

Sestava
vrtnica, frezija, jantar, vijolica, cimet, jasmin, cedra, mošus, mandarina, breskev, karamel, sandalovina, marelica, sliva, janež
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Revlon

p>Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Charlie Gold2