Revlon Charlie Redtoaletna voda za ženske

3×
Revlon Charlie Red toaletna voda za ženske
Revlon Charlie Red toaletna voda za ženske
100 ml
6,40

Koda: RVL0690 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
petek 21. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Revlon Charlie Red
Sestava

Revlon Charlie Red je orientalsko-cvetna dišava, ki pooseblja eleganco in čar. Ta edinstvena ženske dišava Red je posebej zasnovana za dinamične in strastne ženske, ki vedo, kaj hočejo v življenju.

Začetek dišave Revlon Charlie Red je sestavljen iz pomarančevca, slive, črnega ribeza, sočne breskve in vijolice. Srce skriva esence naglja, privlačne tuberoze, čutne orhideje, jasmina, šmarnice, strastne vrtnice in eksotičnega ylang-ylanga. Osnova dišave je ustvarjena iz tople sandalovine, ambre, dragocenega mošusa, cedre in meda. Ta ženski parfum Revlon Charlie je namenjen za posebne priložnosti.

Postanite kraljica elegance in čutnosti z izvirno žensko dišavo Revlon Charlie Red!

Sestava

Zgornje note
vijolica, breskev, gardenija, cvet pomarančevca, črni ribez, sliva
Srčne note
vrtnica, tuberoza, jasmin, šmarnica, nagelj, orhideja, ylang ylang
Bazne note
med, jantar, cedra, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Revlon

Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Charlie Red