Revlon Charlie Silvertoaletna voda za ženske

2×
Revlon Charlie Silver toaletna voda za ženske
Revlon Charlie Silver toaletna voda za ženske
100 ml
6,40

Koda: RVL0693 | Na zalogi
1
DPD
petek 21. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Revlon Charlie Silver
Sestava

Revlon Charlie Silver je sveža, iskriva dišava, ki je primerna za vse elegantne ženske, ki iščejo nekaj novega. Parfum vas popolnoma ohladi in poboža vašo kožo. Dišava Charlie Silver predstavlja nadčasovno eleganco in prefinjenost, ki bo prevzela vsako žensko, ki si rada privošči le najboljše.

Nenavadna dišava Revlon Charlie Silver vas takoj prevzame s svojo sadno mešanico, ki je sestavljena iz sočnih akordov sladke marelice in delikatno zapeljive breskve. Sveže esence eksotične limete se odlično dopolnjujejo z igrivo šmarnico. Sveža hruška se spaja z opojnimi cvetovi čutne magnolije. Ta edinstven parfum za ženske blagovne znamke Revlon lahko uporabljate za vsako priložnost vašega dneva. Dišava je zahvaljujoč sveži aromi ustrezna za nošenje v poletnih mesecih.

Očarljiva dišava za ženske Revlon Charlie Silver v sebi popolnoma presenečeno združuje enostavnost z edinstveno izbrušenostjo. Parfum Charlie Silver je bil posebno narejen tako, da vsako žensko zavije v tančico pravega luksuza in ženstvenosti. Njegove čiste in skrbno izbrane esence vas bodo razvajale in se boste počutili odlično urejene ves dan!

Sestava

Sestava
magnolija, hruška, breskev, šmarnica, marelica, limeta
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Revlon

Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Charlie Silver