Revlon Jontuekolonjska voda za ženske

2×
Revlon Jontue kolonjska voda za ženske
Revlon Jontue kolonjska voda za ženske
68,01 ml
12,90

Koda: RVL0692 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Revlon Jontue kolonjska voda za ženske
| 1 kos | 12,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Revlon Jontue

Revlon Jontue je romantična in prefinjena kolonjska voda za ženske. Gre za luksuzno cvetlično dišavo, ki ima več posebnih in zanimivih oblik. Je to naravna in krhka izrazitev lastnih hrepenenj, ki so vsepovsod okoli vas. Očarajte svoje partnerje z izbranimi kompozicijami.

Kolonjska voda za ženske Revlon Jontue ima resničen seksapil! Gre zlasti za gardenijo, vijolico ali mimozo, v katere se boste kmalu zaljubili. Vzbudite pri ostalih veliko zanimanje in za to uporabite prvovrstno dišečo opojnost. Uživajte v veselju, ki prihaja vsak dan.

Kolonjska voda za ženske Revlon Jontue je nameščena v enostavni steklenički, ki se ponaša z zanimivo oblikovanim dekorjem. Steklenička je okrašena z belim pokrovčkom, pod katerim je skrito to, na kar tako dolgo čakate. Začnite s poznavanjem novih dišečih sestavin in spoznajte to esencijo od blizu.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, gardenija, kamilica, vrtnica
Srčne note
sramežljivka, tuberoza, ylang ylang, žajbelj
Bazne note
benzoin, mah, mošus, pačuli, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Revlon

Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Jontue

5.0
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis