Revlon Jontuekolonjska voda za ženske

2×
Revlon Jontue kolonjska voda za ženske
Revlon Jontue kolonjska voda za ženske
68,01 ml
15,90

Koda: RVL0692 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
petek 21. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Revlon Jontue
Sestava

Revlon Jontue je romantična in prefinjena kolonjska voda za ženske. Gre za luksuzno cvetlično dišavo, ki ima več posebnih in zanimivih oblik. Je to naravna in krhka izrazitev lastnih hrepenenj, ki so vsepovsod okoli vas. Očarajte svoje partnerje z izbranimi kompozicijami.

Kolonjska voda za ženske Revlon Jontue ima resničen seksapil! Gre zlasti za gardenijo, vijolico ali mimozo, v katere se boste kmalu zaljubili. Vzbudite pri ostalih veliko zanimanje in za to uporabite prvovrstno dišečo opojnost. Uživajte v veselju, ki prihaja vsak dan.

Kolonjska voda za ženske Revlon Jontue je nameščena v enostavni steklenički, ki se ponaša z zanimivo oblikovanim dekorjem. Steklenička je okrašena z belim pokrovčkom, pod katerim je skrito to, na kar tako dolgo čakate. Začnite s poznavanjem novih dišečih sestavin in spoznajte to esencijo od blizu.

Sestava

Zgornje note
vrtnica, bergamotka, gardenija, kamilica
Srčne note
tuberoza, žajbelj, sramežljivka, ylang ylang
Bazne note
benzoin, vetiver, mošus, pačuli, mah
Vrsta dišave
zelene, cvetlične

O blagovni znamki Revlon

Parfumi Revlon | Revlon – Pod ameriško blagovno znamko Revlon se skriva vrhunska kozmetika in kakovostni parfumi, s katerimi so si osvojili svet Charles Revson, njegov brat Joseph in kemik Charles Lachman, po kterem je v nazivu črka "l". Že v času velike gospodarske krize so začeli proizvajati lake za nohte in šminke. Leta 1973 so uspeli s parfumom Jontue, ki je postal uspešnica ne samo v ZDA. Njihov kontroverzen oglas je vedno vzbudil veliko zanimanja, podjetje Revlon je že v 70. in 80. letih tržilo milijardo dolarjev letno.

Recenzija Revlon Jontue