Rexona Fragrance Pink Blush

antiperspirant v pršilu

Rexona Fragrance Pink Blush antiperspirant v pršilu
Rexona Fragrance Pink Blush antiperspirant v pršilu
150 ml
2,90

Koda: RXN1632 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Rexona Fragrance Pink Blush
150 ml | 2,90

Opis izdelka Rexona Fragrance Pink Blush

Antiperspirant Rexona Fragrance Pink Blush optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče.

Lastnosti:

  • ohranja dolgotrajen občutek svežine
  • učinkovito ščiti pred potenjem
  • ščiti pred neprijetnim vonjem

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v spreju

O blagovni znamki Rexona

Kozmetika Rexona | Rexona – garancija zaščite pred potenjem. Rexona, blagovna znamka, ki spada pod podjetje Unilever, enega od največjih proizvajalcev hrane in izdelkov za nego telesa in gospodinjstva na svetu. Rexona sodi med svetovno najbolj prodajane izdelke v kategoriji deodorantov in antiperspirantov.
Patentirana tehnologija MOTIONSENSE omogoča izdelkom blagovne znamke Rexona prednjačiti pred mnogimi proizvodi iste kategorije in ščititi pred potenjem in neprijetnim vonjem. Rexona namreč vsebuje mikrokapsule, ki se postopoma sproščajo, in sicer čim več ste aktivni. Ob gibanju prihaja do odprtja kapsul in sproščenja vonja.
Rexona ponuja  široko izbiro antiperspirantov za ženske in moške. Lahko izberete po svojih željah med trdimi antiperspiranti, antiperspiranti v spreju ali "krogličnimi" in tudi različne vonje in dodatne učinke. Zelo priljubljena je na primer serija Crystal Clear s formulo proti belim madežem ali serija Dry s 48-urno zaščito pred potenjem. Katerega koli od Rexona antiperspirantov izberete, ste lahko prepričani, da je bil izdelan z namenom, da vam zagotovi svežo in suho pazduho ves dan.
Rexona pomeni garancijo svežine ves dan – tudi ob najbolj napornih dnevih.