Rimmel Super Gel Step 2zaščitni nadlak za nohte s sijajem

Rimmel Super Gel Step 2 zaščitni  nadlak za nohte s sijajem
Rimmel Super Gel Step 2 zaščitni  nadlak za nohte s sijajem
12 ml

Koda: RIM1841 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Rimmel Super Gel Step 2
Lastnosti

Zgornji zaščitni lak Rimmel Super Gel Step 2 doda vašim nohtom očarljiv sijaj in poudari njihovo lepoto, ne da bi bilo treba uporabljati UV lučke!

Lastnosti:

  • nohtom doda odličen sijaj brez uporabe UV lučke
  • obstojnost na nohtih do 14 dni
  • hitro se suši

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča najprej nanesite 1–2 plasti laka Super Gel Step 1 na nohte in ko se posuši, nanesite lak Super Gel Step 2.

Lastnosti

Odtenek
Transparentna
Tip laka
top coat
Učinek
sijajen

O blagovni znamki Rimmel

Kozmetika Rimmel | Blagovna znamka Rimmel je bila ustanovljena v Londonu leta 1834. Majhno družinsko podjetje je ustanovil Eugen Rimmel. Na začetku se je ukvarjalo predvsem s prodajo parfumov. Sčasoma se je podjetje razširilo in od leta 1949 je v lasti družbe Coty Inc. Blagovna znamka Rimmel je znana po svojih kakovostnih kozmetičnih izdelkih. Slavni slogan podjetja je „Get the London Look“, kar pomeni „Dobite londonski videz“. V širokem asortimentu blagovne znamke Rimmel izbere vsaka ženska, ki želi izgledati lepo in privlačno.

Recenzija Rimmel Super Gel Step 2