Roccobarocco Fashion Mantoaletna voda za moške

Roccobarocco Fashion Man toaletna voda za moške
Roccobarocco Fashion Man toaletna voda za moške
75 ml

Koda: RBC0175 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Roccobarocco Fashion Man
Sestava

Toaletna voda Roccobarocco Fashion Man je popolna moderna dišava, ki vas bo napolnila z nezgrešljivo karizmo, s katero boste zlahka dosegli svoje cilje.

  • aromatična dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za uporabo cel dan

Sestava

Zgornje note
pelin, žajbelj, bergamotka, sivka
Srčne note
kumina, cimet, mehiška čokolada, cvetlične note, kava, koriander
Bazne note
vanilija, virginska cedra, mošus, pačuli
Vrsta dišave
aromatične, začimbne

O blagovni znamki RoccobaroccoEdinstveni parfumi Roccobarocco k vam prihajajo iz delavnice italijanskega modnega oblikovalca. Rocco Barocco se je rodil leta 1944 v Neaplju in že od svojega otroštva je občudoval svet mode. Njegov trud, marljivost in velik talent so mu pomagali pri uresničevanju njegovih sanj.

Leta 1974 je odprl lasni atelje v Rimu na Piazza di Spagna. Njegovi modeli so hitro postali priljubljeni pri italijanski smetani in kasneje tudi med uporabniki iz cele Evrope. Rocco je v svoje modne načrte dajal vedno kos iz sebe in zahvaljujoč temu je bila njegova tvorba polna strasti, temperamenta, ekstravagance in elegance.

Roccobarocco je danes luksuzna upoštevana blagovna znamka, ki stoji na vrhuncu modne industrije. Ne samo moda, ampak tudi parfumi iz delavnice Roccobarocco so izjemni in so vredni poskusa. Luksuzni parfumi Roccobarocco v sebi združujejo nezdružljive prvine, ki skupaj ustvarjajo popolno harmonijo. Dodajo vam posebnost in oživijo vaš videz.

Recenzija Roccobarocco Fashion Man