Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0

prirezovalnik za celo telo

Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0 prirezovalnik za celo telo
Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0 prirezovalnik za celo telo
prirezovalnik za celo telo
46,10

Koda: ROW0030 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0
prirezovalnik za celo telo | 46,10

Opis izdelka Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0

Aparat Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0 vam omogoča, da imate svoj videz vedno pod nadzorom. Zaradi enostavne uporabe je idealen pomočnik pri preprostejših stajlingih.

Lastnosti:

  • lepo pristriženi lasje in brada
  • poskrbi za neželene dlake
  • aparat lahko operete
  • odstranljivi pripomočki

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Navodila za uporabo najdete TUKAJ

Lastnosti

Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Rowenta

Rowenta je tradicionalna in zelo priljubljena nemška znamka aparatov za nego las in za žensko ter moško britje. Po zaslugi visoke kakovosti svojih izdelkov že od leta 1909 privlači tudi najbolj zahtevne stranke. Od samega začetka si Rowenta prizadeva prispevati k vsakdanjemu izboljševanju življenja ljudi, in sicer preko inteligentnih rešitev, ki nudijo odlične rezultate tudi pri dolgoročni uporabi.

Tehnološki napredek brez konkurence, izdelan dizajn in visok nivo praktičnosti znamko spremljajo že od začetka in povezujejo vse izdelke. Likalnik za lase Rowenta, kodralnik za lase, sušilec Rowenta, depilator ali brivnik za moške predstavljajo le delček aparatov, ki vam olajšajo vsakodnevno nego za lase in telo.

Atributi, kot so kakovost, trajnost, izdelan dizajn in poudarek na ekologiji, se odražajo v celotnem portfelju znamke in prav zaradi teh lastnosti ustvarjajo aparati Rowenta pri zahtevnih potrošnikih trajen vtis.